WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Icons not displaying in Admin Panel (5 posts)

  1. Ahhh
    Member
    Posted 7 years ago #

    This is probably bad wordprss/n/etiquette but . . . I am using Firefox 1.5.0.7 and the pus signs in the top rh corner of the options for Writing posts (advanced edit WordPress 2) don't show. Does anyone else have this "problem"? Is it a bug or is thetre something wrong with my installation?

  2. spencerp
    Member
    Posted 7 years ago #

    Maybe try RE-Uploading the wp-admin/ folder and files again once maybe? Or, maybe do a clear of cache, CTRL + F5

    spencerp

    /Do you have Javascript enabled and such..just wondering.. =/

  3. Ahhh
    Member
    Posted 7 years ago #

    Thanks again! You seem to be coming to my rescue a lot! Tried the cache clear (is that the cache on my machine? I guess clearing it once is ok and shouldn't it be clean on boot up?) Anyway no joy.
    Tried re-uploading wpadmin folder and again no joy. I thought I had javascript enabled, but how do I confirm that? I see the icon in the system tray every so often but not now. Maybe that's it? What to do??

  4. Ahhh
    Member
    Posted 7 years ago #

    Sorry, but I just went to check what I could on the Java "setup'. I've found a section called Certificates. It gives me some options in a Cerificates Of Type box: Trusted Certificates, Secure Site, Signer CA, Secure Site CA, and Client Authentication. I know my server (hosted by AceNet)has comething odd with their "certificates". When I connect, my machine always flags a warning about certificates. My "blog" (it's empty at the moment) is at http://centos.securenet-server.net/~phoenx/HumanDevelopment/

    I've also looked under the advanced tab and found that <APPLET> tag support was only checked for Explorer not Mozilla (I'm using Firefox). I checked it and then got a warning telling me to: check the installation and/or did I have sufficient permissions to change the browser setting. Well it's my f***g machine so I can do what I want?!? ;) Well I'd hope so . . . Anyway I opened the Java Console in Firefox and found this:

    Warning: The stylesheet http://centos.securenet-server.net/~phoenx/HumanDevelopment/wp-content/plugins/wp-contact-form/buttonsnap.php?docss=true was loaded as CSS even though its MIME type, "text/html", is not "text/css".
    Source File: http://centos.securenet-server.net/~phoenx/HumanDevelopment/wp-admin/post.php
    Line: 0

    Is this the clue? What does it mean??? There are a mountain of errors being generated "from" the site according to the console. I can't see a way to share these though. The majority are from my site but some are from WordPress Codex. Most of them start "Unknow Property" and the vast majority seem to refer to CSS files. I'm pasting them here just in case they mean anything to anyone reading this . . .
    Error: Selector expected. Ruleset ignored due to bad selector.
    Source File: http://codex.wordpress.org/index.php?title=MediaWiki:Codex.css&action=raw&ctype=text/css&smaxage=18000
    Line: 1
    Error: Unexpected end of file while searching for closing } of invalid rule set.
    Source File: http://codex.wordpress.org/index.php?title=MediaWiki:Codex.css&action=raw&ctype=text/css&smaxage=18000
    Line: 1
    Error: Unknown property 'zoom'. Declaration dropped.
    Source File: http://centos.securenet-server.net/~phoenx/HumanDevelopment/wp-admin/wp-admin.css
    Line: 605
    Error: Unknown property '-khtml-opacity'. Declaration dropped.
    Source File: http://centos.securenet-server.net/~phoenx/HumanDevelopment/wp-admin/wp-admin.css
    Line: 980
    Error: Unknown property 'filter'. Declaration dropped.
    Source File: http://centos.securenet-server.net/~phoenx/HumanDevelopment/wp-admin/wp-admin.css
    Line: 981
    Error: Unknown property 'filter'. Declaration dropped.
    Source File: http://centos.securenet-server.net/~phoenx/HumanDevelopment/wp-admin/wp-admin.css
    Line: 981
    Error: Unknown property '-khtml-opacity'. Declaration dropped.
    Source File: http://centos.securenet-server.net/~phoenx/HumanDevelopment/wp-admin/wp-admin.css
    Line: 980

    . . . anyway, there's loads more!!

  5. spencerp
    Member
    Posted 7 years ago #

    Changing this to [Resolved], being that he/she apparently got this fixed themselves. His/Her other thread can be found here.
    http://wordpress.org/support/topic/90692?replies=3

    spencerp

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic