WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

I would REALLY appreciate your help (17 posts)

  1. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ok i cant use the functions like quote, bold, italics etc in my blog. When i use them they show up on the place where i write my blog but not on the blog after i published?! Please help.

  2. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Is anyone going to answer me here?

  3. hersonrivera
    Member
    Posted 5 years ago #

    Did you save it after you typed it in?

  4. When i use them they show up on the place where i write my blog but not on the blog after i published?!

    Where are you writing your blog? In the WordPress interface?

  5. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yes im writing it in the wp interface and yes i am saving it. I also dont have rss feed?!

  6. Link?

  7. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Sorry here is the link http://ruansfedererblog.com

  8. I think it's your theme. It may be stripping out bold/italics etc.

  9. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ok thanks what about the rss feed?

  10. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Here is the link again http://ruansfedererblog.com/?feed=rss2

    Is it also from the template?

  11. slemos
    Member
    Posted 5 years ago #

    You have to change your blog title it has a character invalid for the RSS feed xml:

    XML Parsing Error: undefined entity
    Location: http://ruansfedererblog.com/?feed=rss2
    Line Number 11, Column 44:	<title>Ru-an's Federer BlogPicture 195645 &laquo; </title>

    So go to "Options" -> "General" and change it... after that you can try to access the RSS Feed with Firefox or another good browser.

  12. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Do you know which character? I just changed it and no feed yet.

  13. slemos
    Member
    Posted 5 years ago #

    The character appears to be this: «
    BTW try to deactivate all the plugins, just in case, and test the RSS2 feed again.

  14. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    '<<' is not in my blog title. I will try to find the RSS2 feed.

  15. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ok i still cant get an rss feed for my blog, please help. I dont know what and how to change it. Also where do i log into my cp at http://seductionofspiritblog.com ?

  16. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Please i really need your help here to get my rss feed back, i dont know which character to remove and where.

  17. ruanz3
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ok i have figured it out thanks for your help! Now i just need to know how to log into the url i gave you 2 posts before. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.