WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

I seem to have taken over Google!!! (7 posts)

  1. Melpomene
    Member
    Posted 11 months ago #

    It's a wordpress website. It's a redirect site (a 301?) pointed towards a main site
    It was registered/ activated a few days ok and all was fine
    This evening though it seems to have generated about 20 different pages on the front page of google with all sorts of different rich snippets (which I also need to alter)
    Clearly this isn't it right and I'm assuming it must be something I've done
    My hosting company say it's nothing to do with them
    Basically I want to try and put this right as I'm not sure the same website is really entitled to command the first 20 or so returns on a search
    I'm guessing its my fault but haven't got a clue what I've done or how to put it right. I must have set something up somewhere in a setting?

  2. This evening though it seems to have generated about 20 different pages on the front page of google with all sorts of different rich snippets

    Google's front page is a white page with an entry box and a Google logo...

    What search are you putting in to find this?

  3. Melpomene
    Member
    Posted 11 months ago #

    Budget Racing Vacation

  4. Melpomene
    Member
    Posted 11 months ago #

    It seems to have settled down again now and only 2 pages/ links are showing. Still not sure what caused it as I did send something to Google but would be surprised if they'd picked it up from their fora and no one got bakc to me. I had hoped to put a few more domains in with 301 redirects but fear now the same thing will occur again.

    Still not as problematic as it looked last night, so I've got try and understand this business of 'rich snippets' next as they're currently quite horrible

  5. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 11 months ago #

    Are you sure you're not getting biased results because you're signed in to Google?

  6. Melpomene
    Member
    Posted 11 months ago #

    What's a biased result? I wish I'd screen shot it now

    I spoke too soon anyway, as it's now displaying a page that isn't the home page. It's workable but opens with a 404

  7. Melpomene
    Member
    Posted 11 months ago #

    And yet when I click on the link in the Google forum it works fine and navigates to the homepage. When I enter a google search as per normal it doesn't. I've no idea if this is a google issue, or something I've set up in a wordpress setting some where. Or even a perfectly legitimate indexing thing that's just playing out that I stumbled into half way through and assumed something had gone wrong

Reply

You must log in to post.

About this Topic

Tags

No tags yet.