WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

I need some help. Today if possible, to track a problem (8 posts)

  1. Drachsi
    Member
    Posted 2 years ago #

    I am have problems with the loading times of my website, part of it is html and the other is WordPress. I have run tests from my location,near Munich in Germany, and it is slow. Visitors have reported long loading times, but the hosting company has done tests, and states it loads fast for them.

    What I would like is, a selection of people based in a number of countries to do a test and send me the results link. If you think you could help, please visit http://www.gtmetrix.com and type my url which is http://www.drachsi.com, then just send the report link. with your location. Then I can forward to the hosting company.

    If there are a lot of helpful people, I can't promise to reply to everybody, as I want to concentrate on finding a solution.

    Thanks in advance everybody.

    Drachsi

  2. RichardWPG
    Member
    Posted 2 years ago #

    Use pingdom tools and test it then.

  3. Drachsi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, Yes I have done that, same results. But I need others elsewhere in the world to test, because the problem could be my ISP or the hosting company.

    Regards
    Drachsi

  4. Drachsi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Anybody got time for me?, it only takes a minute.
    Regards

    Drachsi

  5. alchymyth
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    bristol/uk - http://gtmetrix.com/reports/www.drachsi.com/fhbwu43h

    the location of the caller does not seem to matter as the test seems to be run by their test servers, in this case a server in vancouver/bc canada

  6. Drachsi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Alchymyth for the support, and regards to Bristol. What I am trying to prove that it is not my connection that is causing the problem.
    Regards

    Drachsi

  7. Drachsi The WordPress part of your site is very slow. The non WP part is fast. Whatever you are using to load the posts from Ajax is taking like 15 or 20 seconds and blocking the rest of the page from rendering.

  8. Drachsi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Wow, what can I do? I purchased a Theme and just installed and set it up. If you could give me any info that would help solve the problem that would make my day.

    many Thanks for your time and effort.

    Drachsi

    [No bumping. If it's that urgent, consider hiring someone.]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic