WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

I lost my Site after upgrading (5 posts)

  1. jzamir
    Member
    Posted 2 years ago #

    i was upgrading my wp to version 3.4.1 the upgrade some how made everything blank now im getting site like this :
    http://itworks.com.pk/ff/wp-admin/admin.php

    please suggest to revert back to old version,

  2. darrenmeehan
    Member
    Posted 2 years ago #

    Try uploading a fresh copy of WordPress by ftp and going to your wp-admin again.

  3. jzamir
    Member
    Posted 2 years ago #

    nothing working

  4. Unless you have a file and database backup, there is no going back. Also it looks like you didn't successfully upgrade (copied the files).

    http://itworks.com.pk/ff/readme.html

    If you haven't done so, you really should make a full backup and keep that somewhere safe.

    http://codex.wordpress.org/WordPress_Backups
    http://codex.wordpress.org/Backing_Up_Your_Database
    http://codex.wordpress.org/Restoring_Your_Database_From_Backup

    Give this a good read.

    http://wordpress.org/support/topic/troubleshooting-wordpress-34-master-list?replies=5

    Try:

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - Deleting or moving wp-content/themes/arras (backup first).

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

    You have Arras theme 1.5.0.1 installed, looks like the current version 1.5.1.2.

    http://code.google.com/p/arras-theme/

  5. jzamir
    Member
    Posted 2 years ago #

    thankyou everyone for ur support. i have swithced to a older version and the site is back up now
    [ link redacted ]

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.