WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

i keep getting this error (11 posts)

  1. draaku
    Member
    Posted 8 years ago #

    Warning: stat(): Stat failed for ./wp-content (errno=2 - No such file or directory) in ./wp-includes/cache.php on line 270

    I'm not sure what this means? could someone help me out?

  2. Cypher
    Member
    Posted 8 years ago #

    Can you check to see if the directory "wp-content" exists. The error seems to indicate that it does not.

    Regards

  3. draaku
    Member
    Posted 8 years ago #

    the dir does exist.

  4. draaku
    Member
    Posted 8 years ago #

    could it be a permissions problem? right now it is nobody is the owner

  5. schestowitz
    Member
    Posted 8 years ago #

    I am not sure what stat() does, but it might be probing server/cache (stat)us. Try disabling cache and see what happens.

  6. draaku
    Member
    Posted 8 years ago #

    ok, that fixed the error, but the image does not show up in my post.

  7. Cypher
    Member
    Posted 8 years ago #

    This is what Stat does; http://us3.php.net/stat. Basically gives information about a file.

    Could you provide us with a link so we can see what's going on.

    Regards

  8. schestowitz
    Member
    Posted 8 years ago #

    Which image? Have you tried a refresh that supersedes cache in your browser? With kind regards...

  9. draaku
    Member
    Posted 8 years ago #

    hi thanks for the replies. I am creating a post and trying to upload an image. The image makes it to the uploads\2005\12 directory, but it does not display on the blog. One thing i noticed is that the directory uploads has no owner. it is displayed like this:
    drwxrwxrwx 6 nobody nobody 96 Dec 28 12:59 uploads

    other directories show like this
    drwxr-xr-x 8 fg32 email 1024 Dec 20 08:39 themes

    When I run chown on the uploads dir I get this:
    chown: uploads: Not owner

  10. draaku
    Member
    Posted 8 years ago #

    ok, I think I figured it out. I thought when I click upload it would insert it in the post above. This is not true, it only uploads the image to the dir. I then need to right click the image and attach it to the post. Does this sound right?

    http://www.photothursday.com/fed

  11. schestowitz
    Member
    Posted 8 years ago #

    Try dragging the image onto the post. Regarding the ownership issue, have a look at the related thread. Someone else might have similar problems in the future.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.