WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Easy WP SMTP
[resolved] I get a debug error "Email could no be sent" (4 posts)

  1. douglerner
    Member
    Posted 7 months ago #

    I am trying this plugin. My Gmail account settings are the same as for my email client. But if I try to send a test mail with debug mode on I get this message:

    "Email could no be sent"

    No other debugging information is displayed.

    Any thoughts on what the problem might be?

    Thanks,

    Doug

    http://wordpress.org/plugins/easy-wp-smtp/

  2. DesignerMark
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi, I am having the same problem. It works fine with my AOL address but not with Google, I am using the correct settings, I've tried all combinations of settings with no success.

    Has anybody found a solution to this problem?

    My client uses Google Apps for business and I've just integrated his site with Woocommerce, set everything up to find that all the Woocommerce mail goes in to the junk mail, which is strange because it was coming through fine when using Gravity Forms.

    I've been trying to get it to work using the SMTP plugins but seems gmail won't allow it.

    Any help is much appreciated!

    Thanks,

    Mark

  3. DesignerMark
    Member
    Posted 7 months ago #

    Oh just to add that I do get the debug info, basically it says failed to authenticate... but the password and settings are definitely correct.

    Thanks.

  4. DesignerMark
    Member
    Posted 7 months ago #

    solved my problem... I just needed to put the full address in the From Name field instead of my name.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.