WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

i dont know what going on (4 posts)

  1. laosguy05
    Member
    Posted 1 year ago #

    object(WP_Error)#43 (2) { ["errors"]=> array(1) { ["plugins_api_failed"]=> array(1) { [0]=> string(218) "An unexpected error occurred. Something may be wrong with WordPress.org or this server’s configuration. If you continue to have problems, please try the support forums." } } ["error_data"]=> array(1) { ["plugins_api_failed"]=> string(2) "N;" } }

    Something went wrong with the plugin API.

  2. cubecolour
    ɹoʇɐɹǝpoɯ
    Posted 1 year ago #

    What is it you are trying to do that returns that error? Have you edited any core files?

    Does the error still occur if you switch to the twenty eleven theme and have all plugins deactivated?

  3. laosguy05
    Member
    Posted 1 year ago #

    i havent done anything except loaded up the plug in. seem like its a developers problem because my support team couldnt fix the problem

  4. cubecolour
    ɹoʇɐɹǝpoɯ
    Posted 1 year ago #

    Which plugin did you activate? There is no plugin named in the topic title, your posts or topic tags.

    If activating a new plugin was the last thing that you did before the error occurred you need to remove the plugin then post a topic on that plugin's forum to find out whether there is a known fix.

    Connect to your site files by ftp, make a backup of all of your files before deleting anything & then go into the wp-content/plugins directory and delete the folder for the single plugin which has caused the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.