WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Len Slider
[resolved] i can't activate (9 posts)

  1. pim_ionut
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hy, i love this plugin, you have done a great job, but i can't activate it. When tried activate it, I am redirecting to /wp-admin/plugins.php?action=activate&plugin=len-slider%2Fls-index.php&plugin_status=all&paged=1&s&_wpnonce=77dc2f0468, which is an unknown page. Sorry for my bad english, hope you understand what I mean.

    http://wordpress.org/extend/plugins/len-slider/

  2. Igor Sazonov
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Hi, pim_ionut!
    Thanks for good words!
    hmm, seems its not a plugin bug, but i' try to help you and i need tou version of PHP and WordPress, maybe screenshots if you have it

  3. pim_ionut
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have wordpress 3.4.2. Web server: MySQL client version: 4.1.22 and phpMyAdmin: Version information: 3.4.11.1, latest stable version: 3.5.4.
    The screenshoot to the page where i am redirecting http://toptitlenews.ro/wp-content/uploads/2012/12/Capture.png. Thanks for helping me!

  4. pim_ionut
    Member
    Posted 1 year ago #

    PHP version 5.3.19

  5. Igor Sazonov
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    good versions of php and wp.. I think its a problem with some site files, because /wp-admin/plugins.php must be admin page, not 404 error page of the site... Check your wp-admin files, dowload 3.4.2 version of WP and rewrite wp-admin folder, i think plugins.php missed or some requred files missed

  6. pim_ionut
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried and did not work. You have other ideas, I really want to use your plugin.

  7. Igor Sazonov
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    if you have site 404 error in admin plugins.php it seems that something wrong with your WP, because admin errors in WP are admin errors and template errors are 404 errors.

  8. B1LL30
    Member
    Posted 1 year ago #

    I had the same issue. Mod_Security rule 950006 was catching the ls- in the url call for the file names and was thinking it was a filter command injection. We added a temporary exception to it, and then activated the plugin and it worked.

  9. Igor Sazonov
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    yes, thanks for post! i hate mod_security)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic