WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [closed] I can't access my site or admin panel (16 posts)

  1. busypaleomom
    Member
    Posted 1 year ago #

    I was able to use my site this morning, but have been having problems all afternoon. Help!
    http://busypaleomom.com

  2. Bill
    Member
    Posted 1 year ago #

    Came up fine for me just now.

  3. busypaleomom
    Member
    Posted 1 year ago #

    Why would it be just me having problems? So frustrating!

  4. Bill
    Member
    Posted 1 year ago #

    Could have been a temporary server issue with your webhost. Try clearing your browser cache and/or using a different browser.

  5. busypaleomom
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did clear my cache. I have tried pulling up on my IPad and home computer with the same result. The error I get is "could not open page because server stopped responding". Go Daddy is who I have my domain and web hosting through

  6. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    Both site and admin panel or just admin panel?

  7. busypaleomom
    Member
    Posted 1 year ago #

    Both!

  8. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    It seems to be working fine from here. Is your internet connection working okay on other sites? Try clearing all caches and cookies and/or trying another browser.

  9. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    I can see it in Chrome, FF, IE 8, 9, and 10.
    Hit Crtl and F5 to clear the browser. Try a different browser. Like Bill mentioned it must be a cache problem.

  10. Jose Castaneda
    Member
    Posted 1 year ago #

    Actually I'm not seeing it. I get an error on my end stating that the server is taking to long to respond.

  11. busypaleomom
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have tried clearing caches and cookies

  12. busypaleomom
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have also tried opening it in Safari, Chrome, and Internet Explorer

  13. Bill
    Member
    Posted 1 year ago #

    I tried a couple more times in the last little while and your site hangs and poops out on loading Google fonts. Try disabling the plugin if that is what you are using.

    While you're at it, try disabling others to test as well. Your site has tons of dependencies such as Amazon, Google, Twitter, Gravatar... They can all slow your site down if they hiccup. Not to say you shouldn't use them, but they can come at a cost.

  14. iconoclast6
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi folks,

    on my site, http://www.iconoclast6.com/Video

    I have forgot mu password. My login was admin...please advise where I can rest a new password.

    Thanks,

  15. WPyogi
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    @iconoclast6 - please start your own thread - it's rude to interrupt another person's thread and you don't have the same issue. You can start a new thread here: http://wordpress.org/support/forum/how-to-and-troubleshooting#postform

  16. busypaleomom
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm not really sure what the problem was...but I was able to access my site again this morning. Thank you so much for all your help!!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags