WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

I am getting &#8211 in some of my links since the new update (11 posts)

  1. ebizdame
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi,

    I just posted a post and then I was commenting on some blogs with commentluv. These sites allow your post links show in the comments.

    I noticed that the link to the post I posted had &#8211 in it. When it happened again I began to explore and I noticed that this appeared in some other posts I published as well.

    I never noticed this before. What is happening is that &#8211 replaces a dash in my posts, and &#817 replaces apostrophe.

    I have never noticed it before. Do you know why it is happening? I often used dashes and apostrophes in my titles and this the first time I am noting it.

    Thanks,

    Dita

  2. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    Check which encoder your browser is now using...

  3. ebizdame
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Seacoast,

    I apologize, but I have no clue what you are telling me to do.

  4. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    What browser, version, and OS are you using?

  5. ebizdame
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Seacoast,

    I googled your answer and my browser (Firefox) is using Unicode (UTF-8). Now I am not very techie but this is what I found when I checked View and clicked on character encoding

    Thanks,

    Dita

  6. ebizdame
    Member
    Posted 1 year ago #

    Seacoast,

    I am using FireFox 18, windows 7. I never had this problem as I comment quite a bit and often use dashes and apostrophes.

    thanks

    Dita

  7. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    OK, so now we need to address only what is being output by your site...please right click on it and view source and share the head info...

  8. ebizdame
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hope this is what you want:
    <meta charset="UTF-8" />
    <title>Residual Income Online | eBizDame | Internet Marketing</title>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  9. Pioneer Valley Web Design
    Member
    Posted 1 year ago #

    This code starts with <head> and ends with </head> and is output by WP, the Theme and even plugins...to see it Right Click your site and View Source...

  10. ebizdame
    Member
    Posted 1 year ago #

    Seacoast,

    I thought that perhaps it is caused by a plugin that I installed about a month ago. But now I remember that I have seen it in a post link of another commenter. Chances of that person having the plugin are very small.

    It must be my computer. I think.

    Dita

  11. ebizdame
    Member
    Posted 1 year ago #

    Seacoast,

    That is a huge amount of info. Maybe easier is my URL
    My site is http://ebizdame.com

    Dita

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.