WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Hyperlinks not live on single post pages. (4 posts)

  1. mitchBurt
    Member
    Posted 1 year ago #

    This has just recently started happening after several years of working flawlessly and there has been no intentional change to the css or any other foundation files as far as I know.

    Hyperlinks in posts on the 'main' list page show up as live but the links are not 'clickable' in their single post version. The html appears the same.

    Example: The latest post in the listing page the hyperlinks are fine:
    http://utah-wedding-photographer.com/blog/

    In the single post version of that same article, the hyperlinks are still denoted as links, but are not live: http://utah-wedding-photographer.com/blog/2012/09/jennifer-chris-featured-on-luxe-mountain-weddings-park-city-wedding-photographer/

    Have validated the page and while there are some deprecated tags in play I don't see anything that strikes me as a likely culprit, but then I'm not an expert on what I'm looking at:
    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Futah-wedding-photographer.com%2Fblog%2F2012%2F09%2Fjennifer-chris-featured-on-luxe-mountain-weddings-park-city-wedding-photographer%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0&verbose=1&user-agent=W3C_Validator%2F1.3

    I have tried this with multiple browsers. Any help would be appreciated.

  2. kmessinger
    Volunteer Moderator
    Posted 1 year ago #

    The links work on the single page in IE9.

    Can you point out a specific link that is not working?

  3. The_Blog_Effect
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Mitch,

    I visited the page And the links seem to be working fine. Type the problem could be other than WordPress. For example it could be something to do with your computer, possibly a virus of some sort.

    Try visiting other sites on the web and see if the problem persists

    Regards
    Acey Gaspard

  4. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 1 year ago #

    seems to be a css layer problem; this div is covering the post:

    div#fbSEOComments
    {
      margin-top: 0px;
      margin-right: auto;
      margin-bottom: 0px;
      margin-left: auto;
      position: relative;
    }

    from a plugin; stylesheet:
    /wp-content/plugins/seo-facebook-comments/assets/fbseo-style.css

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags