WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

https not showing css in Chrome in v3.5.1 (13 posts)

  1. hjammet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello guys.
    I'm working on an upgrade of my wordpress during an intership. We are trying to get from wordpress 3.3.1 to 3.5.1
    On firefox the change goes smoothly. But in Chrome (and IE) the css of my page is not showing. And since it's a corporate website we HAVE to use https.
    We also tried to install a fresh new wordpress in order to try and isolate the problem. It works on the 3.3.1 but not on the 3.5.1
    What can cause this problem? Is 3.5.1 known for not showing css in chrome and ie when using https? And finaly how can i solve it?
    Thanks for the attention.

    P.S.1 i'm kinda new to wordpress so i might have done something wrong but I don't think so since it didn't work even with some fresh new installs.

    P.S.2 I'm sorry if this has already been asked(people tends to get quite upset with that matter on some forum), i made a search but didn't find anything related to my problem

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can we see the fresh install?

  3. hjammet
    Member
    Posted 1 year ago #

    sure
    v3.3.1

    v3.5.1
    /|\
    |
    this one has been edited (much clearer adress (but same problem)))

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Your site uses http - not https. What urls are entered in Settings -> General?

  5. hjammet
    Member
    Posted 1 year ago #

    v3.3.1
    wordpress web adress: https://abcnet.aubay.testenligne.net/v331
    web adress: https://abcnet.aubay.testenligne.net/v331

    v3.5.1
    wordpress web adress : https://abcnet.aubay.testenligne.net/v351
    web adress: https://abcnet.aubay.testenligne.net/v351

    (we made 2 fresh install of 3.5.1 and i gave you the second one here because the adress is much clearer.but the problem remains the same on v4 and v351)

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You currently have a mixture of http and https files on your site. This will cause the site to behave very unpredictably across the common web browsers due to perceived security issues.

    Did someone change the site urls after WordPress was installed?

  7. hjammet
    Member
    Posted 1 year ago #

    It looks like the guy wo installed the fresh versions putted both s afterward

  8. hjammet
    Member
    Posted 1 year ago #

    but why is it working with 3.3.1 and not with 3.5.1?

  9. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    You don't have the same mix of http & https resources on the 3.3.1 site. Can you try switching to the 2011 theme on the 3.5.1 site?

  10. hjammet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Done (but it doesn't change the ploblem :( )

  11. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Change the urls to http on the 3.5.1 site. See Changing_The_Site_URL for details of how to do this.

  12. hjammet
    Member
    Posted 1 year ago #

    so what is the most convenient way to turn a http website into an https one?

  13. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic