WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HTTP 500 Error after copying site to local (7 posts)

  1. dannythetrojan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi wanted to set up a local sandbox for a client's site. However after downloading the site and updating the database and the config file, when i try to access the local site all i get is blank page.

    how do i fix this?

  2. David Choi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Maybe some strings weren't updated properly for the database? I always use this plugin:

    http://wordpress.org/extend/plugins/duplicator/

    to move between the localhost and my server. It's very easy to use, might wanna try out.

  3. dannythetrojan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you but that didnt work for me. it wouldnt create the package file.

  4. David Choi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Humm... that's strange, it always worked for me. The only time it didn't work was when CloudFlare is turned on (if you are using this service).

    Another possibility is that the Duplicator creates the packages inside the folder called "wp-snapshots" at the root where WP is installed. Maybe that folder doesn't have enough file permission? Might have to set it to 777 to save the zip package file there.

  5. dannythetrojan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just tried that too.. still package size 0B

  6. David Choi
    Member
    Posted 1 year ago #

    Why not try to insert the code:

    define('WP_DEBUG', true);

    insert to the wp-config.php file to see what error is displayed? It's also possible that PHP doesn't have enough memory or times out too quickly (can be set from php.ini) to process it.

  7. dannythetrojan
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah, i tried to edit the config file and brought the whole site down. any suggestions on how to make it work without the plug in?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.