WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HTML view and Add Link not working.... (4 posts)

  1. aleatory
    Member
    Posted 1 year ago #

    I created a website for an organization and just recently the add link and html edit buttons are not loading anything. I click and nothing happens. Removing a link however still works. But I can't add any link nor can I edit in HTML.

    The most recent thing I did was publish a few posts using Microsoft Live Writer. I was trialing the software for my client to use.

  2. Andrew Bartel
    Member
    Posted 1 year ago #

    Have you tried the basic troubleshooting? Disabled all plugins and switched to 2011?

  3. aleatory
    Member
    Posted 1 year ago #

    What would constitute basic trouble shooting?

  4. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Basic troubleshooting:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress. Make sure that you delete the old copies of files & folder before uploading the new ones.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.