WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HTML does not appear (10 posts)

  1. marketingvideo
    Member
    Posted 8 years ago #

    I tried to place below text in the HTML box. In order to have an
    embeded flash movie played. But after 'update' the code is gone.
    Can anyone help me with this problem?

    <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000"
    codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,65,0"
    width="250"
    height="250"
    id="FLVPlayer"
    align="middle"
    VIEWASTEXT>
    <param name="movie" value="http://progressive.playstream.com/playstream/progressive/flashplayers/FLVPlayer.swf" />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    <param name="FlashVars"
    value="&bgColor=0xFFFFFF&configFile=http://easylink.playstream.com/flashplayer.fvss?sname=/Salesleads,50,/Salesleads,150,/Salesleads%26aname=FVSSOD/richardvanhooijdonk&autoPlay=False&skinName=http://progressive.playstream.com/playstream/progressive/flashplayers/ClearSkin_1&bufferTime=3&autoRewind=true" />
    <embed src="http://progressive.playstream.com/playstream/progressive/flashplayers/FLVPlayer.swf"
    flashvars="&bgColor=0xFFFFFF&configFile=http://easylink.playstream.com/flashplayer.fvss?sname=/Salesleads,50,/Salesleads,150,/Salesleads%26aname=FVSSOD/richardvanhooijdonk&autoPlay=False&skinName=http://progressive.playstream.com/playstream/progressive/flashplayers/ClearSkin_1&bufferTime=3&autoRewind=true"
    quality="high"
    bgcolor="#ffffff"
    width="250"
    height="250"
    name="FLVPlayer"
    align="middle"
    allowScriptAccess="sameDomain"
    type="application/x-shockwave-flash"
    pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
    </object>

  2. schestowitz
    Member
    Posted 8 years ago #

    What's the address of the site? Did you keep your templates (the ones in /wp-content) during the upgrade stage? Have you grafted them onto the fresh 2.0 installation? Have you got backups of your files?

  3. marketingvideo
    Member
    Posted 8 years ago #


  4. marketingvideo
    Member
    Posted 8 years ago #

    marketingvideo.wordpress.com

  5. schestowitz
    Member
    Posted 8 years ago #

    Oh, it's WordPress.com then. I believe you can do it nonethless, but the post in your blog does not appear to be interpreted as proper HTML.

    Also, how would you upload Flash files. I am not too familiar with WP.com although I have an account. I am not sure this is possible either. Hope someone else in this forum can help... the forum is overloaded at the moment.

  6. VaamYob
    Member
    Posted 8 years ago #

    It might be because you're using the "advanced" editor.
    Try viewing the post in the basic editor and paste the code in there.

  7. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    Hope someone else in this forum can help...
    NO. Nobody is going to help because we do NOT offer support for wp.com. Period.

  8. marketingvideo
    Member
    Posted 8 years ago #

    Does'nt work. Editor does publish it as plain text ... can anyone help?

  9. VaamYob
    Member
    Posted 8 years ago #

    Huh, I completely missed the wordpress.com part.

  10. moshu
    Member
    Posted 8 years ago #

    @marketingvideo
    Please, take your problem to wordpress.com.
    As I said we do not support that website here. I'll close this if you keep posting...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.