WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HTML codes not displaying properly on blog after posting (6 posts)

  1. Tee
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hey Folks.

    Im on 2.71.

    Check it out.

    1. Composing
    http://i43.tinypic.com/2cwwlll.png

    2.Blog
    http://i43.tinypic.com/2exmvs6.png

    Why is the HTML doing that?

  2. RoseCitySister
    Member
    Posted 5 years ago #

    Put this in the bottom of your stylesheet:

    .entry p {
    margin-bottom: 10px;
    }

    or however much space you want after your paragraphs.

  3. Tee
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hey.

    I did that - I placed that code in the stylesheet of my theme and nothing happened..

    screenshot: http://i39.tinypic.com/156febr.png

    Here's the blog as proof: http://www.pumatalk.com/blog

    When writing a post should i do <p> & </P or
    & </br>

    Please let me know.
    THanks.
    -Joey

  4. Tee
    Member
    Posted 5 years ago #

    Ahh - got it to work :)
    I had to edit the STYLE.php on the main director of the blog rather then the theme.

    _Joey

  5. RoseCitySister
    Member
    Posted 5 years ago #

    You shouldn't have to do that...

    If the changes didn't show - maybe you were editing rtl.css instead of style.css? I've seen that type of thing happen before, updating the wrong stylesheet. But you really should not have to touch any of the main WordPress files to update your site - if you do, then your edits will be wiped out in the next upgrade.

  6. RoseCitySister
    Member
    Posted 5 years ago #

    And I forgot to mention - GREAT theme!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic