WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] HTML code is visible on main page (6 posts)

  1. Phresh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello, I'm a newbie so, I apologize for this repetitive question. I tried looking at previous questions and comments, but I didn't understand as most didn't fit my problem.

    First, here is the link to my web address: http://www.phreshstudios.com/

    Once on the site you will see that there is HTML code visible in two places (pages) at this point in time. The first being a "Hello World!" blog. I kept what WordPress created, just revamped it to fit my needs. Second, html code shows up on my "Phresh Music" page (the one with the girl holding the guitar). The one thing that the two pages have in common is that there are "Players" embedded in the pages. One is an audio player, and the other is a video player. I followed instructions to the T when I installed them.

    Question, why is the code showing up, and how do I keep this from happening in the future when I place more audio/video media on those pages?

    Thank you so much for your help!!!

    Phresh

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress.

  3. Phresh
    Member
    Posted 2 years ago #

    No, I haven't tried anything at this point not knowing what was happening, but I will try what you say. Unfortunately I'm not familiar with coding and everything, so some of what you say is greek to me lol, but I can tell you that I did use FTP to sync up the audio player and file/folder location, but I didn't have to do that with the JW video player. Or did I miss a step or two? I'm sorry, I am truly new to doing this type of thing.

    Thank you for your response!!

    Phresh

  4. Phresh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello Theme Diva,

    I deactivated every plugin and while it did remove a good majority of what was showing up, it did leave this on the "Hello World!" blog page [jwplayer mediaid="102"], and it left this on the "Phresh Music" page [audio:Breathless.mp3].

    Again, it's a lot less with all the plugins deactivated, but the problem seems to continue to exist. Thanks again for your continued help!!

    Phresh

  5. Phresh
    Member
    Posted 2 years ago #

    Theme Diva, you rock!

    After deactivating all the plugins, I reactivated them one by one and the problem is resolved. Thanks again for your help!!!

    Phresh

  6. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    No problem :-)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic