WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

How to use Forum Server? (16 posts)

  1. mowila
    Member
    Posted 4 years ago #

    Hi!
    I have installed the Forum Server plugin and it works fine in my dashboard, but how do I use it? I mean how can I put in a page/template to get it started?

  2. MichaelH
    Member
    Posted 4 years ago #

    You might provide a link to download that plugin then I can tag this thread so the plugin author might be able to help you.

  3. mowila
    Member
    Posted 4 years ago #

  4. MichaelH
    Member
    Posted 4 years ago #

    There a link at this page where the author has documentation:
    http://wordpress.org/extend/plugins/forum-server/installation/

  5. mowila
    Member
    Posted 4 years ago #

    yeah, but my computer blocks the site, because of an virus-alert.

  6. MichaelH
    Member
    Posted 4 years ago #

    Not a good sign. Maybe consider another plugin though it might be more complex: http://simplepressforum.com/

  7. mowila
    Member
    Posted 4 years ago #

    I will try that, thank you :)

  8. mowila
    Member
    Posted 4 years ago #

    But, I get a loooot of errors, when activating the simple-press-forum.

    They are

    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-widgets.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 45
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-widgets.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 45
    
    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-lists.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 46
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-lists.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 46
    
    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-general.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 49
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-general.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 49
    
    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-avatars.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 52
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-avatars.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 52
    
    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-links.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 55
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-links.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 55
    
    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-tags.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 58
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-tags.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 58
    
    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-pages.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 61
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-pages.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 61
    
    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-lists.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 64
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-lists.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 64
    
    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-stats.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 68
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-stats.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 68
    
    Warning: include_once(/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-pm.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 71
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/template-tags/sf-template-tags-pm.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php on line 71
    
    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/simple-forum/sf-includes.php:45) in /customers/stup.it/stup.it/httpd.www/wp-content/plugins/sidebar-login/sidebar-login.php on line 312
  9. MichaelH
    Member
    Posted 4 years ago #

    I know that plugin works so try deleting and reuploading that plugin folder. Make sure you use ASCII file transfer mode (or Auto mode if using Filezilla).

  10. mowila
    Member
    Posted 4 years ago #

    I tried reuploading it, but I still got the same errors.
    It is probably due to some plugin conflictions??

  11. MichaelH
    Member
    Posted 4 years ago #

    That could be but I'd still say you don't have all the files uploaded.

    I just downloaded that plugin, extracted it to local computer, use FTP to upload the folder to host, activated the plugin, then did the install routine without problems.

  12. mowila
    Member
    Posted 4 years ago #

    I have all files from the downloading-file installed...
    To be sure I just tried installing it once again, and it gave me the same error.
    But I hope that it works, so I have removed the php erros using
    error_reporting(0);
    It will show eventually if it doesn't work...

    THanks for your help

  13. Vast HTML
    Member
    Posted 4 years ago #

    Here are the instruction on how to get Forum Server working:

    http://vasthtml.com/item-readme/forum-server/

    It is super easy.

    (mowila : the norton virus warning has been resolved)

  14. lucidcrew
    Member
    Posted 4 years ago #

    version 1.4 has been posted, please upgrade

    wordpress.org/extend/plugins/forum-server/

  15. cartpauj
    Member
    Posted 4 years ago #

    http://wordpress.org/extend/plugins/mingle-forum
    I have picked up the project and cleaned up a TON of bugs. Enjoy!

  16. lucidcrew
    Member
    Posted 3 years ago #

    Nice try cartpaulj. ForumServer 1.5 has been released and has fixed all outstanding issues, including all incompatibilities with other plugins.

    http://vasthtml.com/js/wordpress-forum-server/

    == Changelog ==
    = 1.5 =
    * Fixed bug: Incompatibility with FireStats plugin and possibly certain other plugins, the bug also could cause a lot of database errors
    * Fixed bug: Duplicating topics due to plugin incompatibility with certain plugins
    * Fixed bug: No post body inside the topic due to plugin incompatibility with certain plugins
    * Fixed bug: BBCode content inside e-mail notifications
    * Fixed bug: Closing a topic didn't work as expected
    * Fixed bug: sending e-mail notifications of your own replies when subscribed on topic
    * Fixed bug: When subscribing to replies on topic, a blank screen was showing up
    * "Unmake sticky" renamed to "Unstick" (for sticky topics)
    * Fixed bug: Unstick function now works
    * Fixed bug: search system now works
    * Improved search system, now it searches in topic titles and can search in both titles and content
    * Fixed bug: Email notifications were not sent in some cases
    * New placeholder for inserting forum into WordPress page: [forumServer] can be used instead of <!--VASTHTML-->

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic