WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

NextGEN Gallery Optimizer
[resolved] How to enable AJAX pagination in the imagebrowser? (6 posts)

  1. egozocker
    Member
    Posted 5 months ago #

    Hello,

    I've just bought NextGEN Gallery Optimizer Premium. With the NextGEN Gallery Imagebrowser, the AJAX pagination didn't work on my site, so I wanted to try it with the Premium edition. But it looks like nothing has changed... :/
    I changed the Lightbox Effect to Shutter, enabled AJAX pagination and deactivated Fancybox. Can anyone help me?

    Thanks

    https://wordpress.org/plugins/nextgen-gallery-optimizer/

  2. Mark Jeldi
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi @egozocker,

    Thanks for downloading NextGEN Gallery Optimizer Premium!

    I'd be happy to help, but would you have a link to your site, at all?

    Cheers,
    Mark.

  3. egozocker
    Member
    Posted 5 months ago #

    Thanks for your response.

    I am currently working on the site locally, so I can't send you a link, but I am using the "Invert" theme -> http://wordpress.org/themes/invert-lite
    Is the reason for my bug probably that the header in the Invert theme stays at the top of the page when you scroll down (and gets smaller)?
    I would like to remove this effect, but you mustn't help me with that, too. I just wanted to mention it ;)

    Thanks

  4. Mark Jeldi
    Member
    Plugin Author

    Posted 5 months ago #

    Hi @egozocker,

    No worries.

    It's certainly possible there's a conflict between NextGEN Gallery and your theme. Have you tried momentarily switching to a default WordPress theme (eg. Twenty Twelve / Thirteen) to see if the issue persists?

    Since you're working locally, if you'd like to do a View -> View Source in your browser on the troubled page and send me the output, I'd be happy to take a look for you. My email address is on Optimizer's main page.

    Cheers,
    Mark.

  5. egozocker
    Member
    Posted 4 months ago #

    Hi Mark,

    I sent the View Source output to your e-mail.
    Hope you can help me.

    egozocker

  6. Mark Jeldi
    Member
    Plugin Author

    Posted 4 months ago #

    Hey @egozocker,

    Thanks for sending your source output, and for the additional details. I'm glad to hear the default theme worked for you, and that you've isolated the conflict.

    I replied to your email with my findings also, but judging from the date on your post, it didn't make it through. I've just resent it.

    Cheers,
    Mark.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic