WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

How come the links below my pages title are not showing up on my pages. (19 posts)

  1. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    [Post title moderated]

    They show up on every other post, how do I fix this?

    If you go to all of my URLs on my blog:

    All Posts
    Any catagory
    Any Date

    The links that I have below the pages all show up.

    Pages
    Trading Resources Link Partners
    Can you tell me about Davids FREE System Trading eZines or Newsletters
    My System Trading Blog and RSS FEED that Answers the Question What is RSS
    David answers your Metastock Coding Questions for FREE
    Why Do You Want to Become a Online Trader
    What is a Trading Plan and Why You Need One
    AND SO ON.........

    But if you click on the Page:
    EXAMPLE:
    Can you tell me about Davids FREE System Trading eZines or Newsletters
    http://www.systemtradingblog.com/index.php/can-you-tell-me-about-davids-free-system-trading-ezines/

    The links below the the PAGE TITLE ARE all gone.

    How can I fix this?

  2. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    This is what my side bar looks like.

    <?php wp_list_pages('sort_order=DESC&sort_column=time_created&exclude=40,43,44,45,59&created&title_li=<h2>' . __('Pages') . '</h2>' ); ?>

    <?php /* If this is the frontpage */ if ( is_home() || is_page() || is_category ) { ?>
    <?php get_links_list(); ?>

  3. Root
    Member
    Posted 9 years ago #

    You are not spamming the forum are you ?

  4. Jinsan
    Member
    Posted 9 years ago #

    I see what the problem is - it's easy to see it as Spam though, Root, that was the impression I got but I guess he's using it to sell something..make of that what you will.

    It seems the pages in the sidebar column disappear, whereas in other pages they appear.

    So he creates a page, it appears in the sidebar. In this case it doesn't and should. Why it is I have no answer, but thought that might explain it a little better.

    It would also be good if users refrained FROM CAPITALISING THE HEADINGS FOR THEIR POSTS BECAUSE IT LOOKS LIKE THEY'RE SHOUTING VERY LOUDLY

  5. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    No by all means NO.

    I can't seem to get this problem fixed.

    I have posted this many times and with no answers.

    Can you help?

  6. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    I will remember not to CAP the titles in the future.

  7. Jinsan
    Member
    Posted 9 years ago #

  8. TechGnome
    Moderator
    Posted 9 years ago #

    1) it should be "is_category ()" .... not "is_category )"
    2) Do you want to list links or pages? because "get_links_list()" will list your links.... but not your pages.... to lsit your pages, you want "wp_list_pages()".

    Tg

  9. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    Ok this is what I did. I had this in the Permalink Structure:
    /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/

    I took it out and left it blank.

    Then when I clicked on one of my pages:
    http://www.systemtradingblog.com/?page_id=14

    All the links show up on my pages like they are on my posts.

    Now I have a new problem.

    I don't have a static HTML URL.

    When I put
    /archives/%post_id%

    like someone suggested, I get this link:
    http://www.systemtradingblog.com/discover-the-biggest-trading-and-investing-online-mistake/

    and my pages do not show up, much less now the link above does not work and it will not go back to the way it was.

    When I follow your directions about:
    http://wordpress.org/support/topic.php?id=31239#post-176488

    I get this error:
    Parse error: parse error, unexpected '{'

    <?php /* If this is the frontpage */ if ( is_home() || is_page() || is_category () { ?>
    <?php wp_list_pages();?>

    Even when I do this:
    <?php /* If this is the frontpage */ if ( is_home() || is_page() || is_category ) { ?>
    <?php wp_list_pages();?>

    I get the same error

    This is what I did. I left the Permalink Structure box blank.
    So now how do I get a static html and have the pages show up?

    Is there someplace I can read about this on another site somewhere?

  10. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    help

  11. ohdear
    Member
    Posted 9 years ago #

    Should be:

    <?php /* If this is the frontpage */ if ( is_home() || is_page() || is_category() ) { ?>

  12. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    Anyone know how to fix the Permalink Structure problem I am having? I can't get my URL to go back to the way I had it.

  13. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    help

  14. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    My problem started as this:
    http://wordpress.org/support/topic.php?id=31239#post-176451

    and then this problem happened:
    http://wordpress.org/support/topic.php?id=31239#post-176565

    I can not tell if this works:
    http://wordpress.org/support/topic.php?id=31239#post-176792

    because I can not seem to get the Permalink Structure back to the
    way I had it.

    All I did was type in:
    /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/

    into the Structure: box

    but when I took it out and hit upate Permalink Structure and tried going back to
    my static URL and typed in:

    /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/

    to go back to the way it was, it would not do this.

  15. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    I still have not solved this problem over here either:
    http://wordpress.org/support/topic.php?id=31200

  16. djenyns
    Member
    Posted 9 years ago #

    This problem is solved.

    I'll post how I fixed this as soon as I find out how they did it.

  17. Michelle
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm having the same issue - links to my pages are showing up on the index and post pages, but not on *Pages* pages. I'm using this link structure:

    /%year%/%monthnum%/%day%/%postname%/

    and I haven't changed it recently. I saw on an earlier post (from January) that someone fixed a similar problem by clearing out a table in the db - is this the fix? I'm afraid to delete stuff from the db without being sure because I'm pretty new to MySQL. Thanks for your help!

  18. CrashX
    Member
    Posted 8 years ago #

    I'm having the same issue on my wife's site. Her permalink structure was setup like this:

    /index.php/archives/%postname%/

    Has anyone found a resolution to this?

  19. CrashX
    Member
    Posted 8 years ago #

    Please disregard my previous post. An upgrade to the latest stable release resolved the problem.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.