WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

qTranslate
[resolved] Homepage translated -> 404 (3 posts)

  1. Kheltdire
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi fellows,
    I'm currently working on a website with 3 languages (fran├žais/english/espagnol) and i'm encountering a problem :
    If i use the path mode ("/en/") my homepage is not found (I get a wonderfull 404) but the default language works (in my case "french").
    I can use those urls for the default language : localhost/index.php, localhost/fr/index.php
    But none works with the translated versions.

    In the same time, all other pages works. I can switch languages without problems. It's just index.php.

    index.php is a static page, and the contents are in the template with the shortcode [:xx].

    FYI :
    -I use qTranslate and qTranslate slug.
    -I also use nextgen gallery on this website.
    -If i use the mode query "?lang=xx", i get my homepage (but pagination on the site is screwed) and i prefer the /path/ version..
    -The Permalinks are not weird, i use /%postname%/ that's all.

    IMO it's related to the permalinks/URL rewriting..

    Any ideas please ?

    Thanks for your time

    http://wordpress.org/extend/plugins/qtranslate/

  2. Kheltdire
    Member
    Posted 1 year ago #

    Edit :
    Ok, now the default language doesn't work since i changed (again and again) of way of navigation ^^"
    Don't have a clue of what i touch (i work few days with "?lang" before asking here)

  3. Kheltdire
    Member
    Posted 1 year ago #

    Fixed it !

    It was a conflict between the slugs and the category's names :/

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic