WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Home Page won't display properly with Internet Explorer (4 posts)

  1. KJC5050
    Member
    Posted 5 years ago #

    This seems like a weird one... I am using a 3 column theme (Amazing Grace) and it works great with Firefox. But with IE, for some bizarre reason the home page doesn't display properly... only a couple of posts are displayed, and the 2 columns on the right don't display at all. With this theme several categories are also displayed in the header; if you click on one of them (while using IE,) everything displays just fine - the issue seems confined to the home page.
    I tried another theme and the same thing happened!
    I am not a computer expert... so be gentle and very specific.
    I would greatly appreciate any ideas anyone could share. Thanks for your help!!!
    http://www.practicalhacks.com

  2. nrajesh
    Member
    Posted 5 years ago #

    See this related query:
    http://wordpress.org/support/topic/193253

    It helped me. Basically recall if you posted using MS-Word Paste in your WP anytime recently. Then open that post in HTML view of your WP and delete whatever crap MS has pasted right above your post.

    That's it. Hope this helps.

    -Rajesh

  3. KJC5050
    Member
    Posted 5 years ago #

    Rajesh:

    OMG that was it! THANK YOU so much for your help - I was at wit's end. I did search the forum for help, but didn't find the thread you linked to. Thank you again - I owe you a beer - or other beverage of your choice!!!

    -Kevin

  4. artyonline
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi! Many thanks nrajesh! I had the same problem and now it's solved!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic