WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Homepage not loading correctly (6 posts)

  1. ddisabatino
    Member
    Posted 1 year ago #

    The website I run, http://www.modlang.ohio.edu is having trouble loading its homepage. When you go to the site, you at first have to scroll all the way to the bottom of the page to see the content, or if you wait a few minutes for it to load, the content shows up at the top of the page. The homepage is the only one being affected in this way, all of the other pages load quickly. The problem started randomly,about a week ago. Any thoughts or suggestions?

  2. riversatile
    Member
    Posted 1 year ago #

    For me, DNS Fails.
    I can not get access at all.

  3. ddisabatino
    Member
    Posted 1 year ago #

    Sorry, it's just: http://modlang.ohio.edu

  4. riversatile
    Member
    Posted 1 year ago #

    It seems the image hosted on the server at http://www.machu-picchu.us/machupicchu-machu-picchu/machupicchu.jpg is too slow on the home page.

    On other pages, this image is not displayed, that's why it loads faster.

    Do some speed access to http://www.machu-picchu.us/machupicchu-machu-picchu/machupicchu.jpg

  5. ddisabatino
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thank you, I removed that image and it seems to be working fine!

  6. riversatile
    Member
    Posted 1 year ago #

    You're welcome.

    I have just did analyse the web page load with Google Chrome, by using 'inspect the element', on the 'Network' tab. If you see 'pending' elements, this means the element(s) is/are loading slowly.

    It's good to know this trick !

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags