WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Arconix FAQ
[resolved] Ho To Edit Out the Group Name From Showing (11 posts)

  1. jcbradley
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi there,

    I created some groups today but it is now displaying the group name on the page. how can i edit this so the group name does not show up.

    thanks

    chris

    http://wordpress.org/plugins/arconix-faq/

  2. John Gardner
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    Hi Chris,

    Thanks for using my plugin. You have two options to keep the group name from displaying.

    1. Delete the groups (from the Admin screen go to FAQ -> Groups and delete them)
    2. Using CSS, set the group title to display: none;
  3. jcbradley
    Member
    Posted 7 months ago #

    Hi John,

    I tested several FAQ plugins and liked yours the best.

    as for the first option, if i delete the groups, won't that affect how all my FAQs are displayed? I am using about 4 different groups at the moment on 4 different pages.

    for using CSS, what is the exact code for that?

    Thanks

    chris

  4. John Gardner
    Member
    Plugin Author

    Posted 7 months ago #

    If you delete the groups and use the [faq] shortcode, it will show all the faqs. If that's not a desired, then you can hide the group titles from displaying by placing the following in your style.css

    .arconix-faq-term-title { display: none; }
  5. jcbradley
    Member
    Posted 7 months ago #

    THank you! that worked like a charm.

  6. chipfree
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hello,

    Great plugin. However, I am having trouble when I'm trying to link to the as described in docs. I checked source code on faq page and there was no . Do I need to adjust a settings?

    Thanks

    Chip

  7. John Gardner
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi chipfree,

    thanks for using my plugin and for the kind words. I apologize for the trouble you're having. Unfortunately part of your response was cut off. What problem are you having setting up a link to a specific FAQ?

  8. chipfree
    Member
    Posted 6 months ago #

    Hello Again,

    Thank you for your quick response. I used html tags around (a name) so it cut that part out. I revised

    Great plugin. However, I am having trouble when I'm trying to link to the (a name) as described in docs (mydomain.com/faq/#faq-how-do-you-ship). I checked source code on faq page and could not find (a name). Do I need to adjust a settings?
    Ultimately I would like to have a link in main nave bar that goes to the faq page and then to the specific question.

    Thanks

    Chip

  9. John Gardner
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi Chip,

    My apologies for not updating the documentation. It was brought to my attention that using the "name" parameter of the anchor tag was not HTML5 compliant so I updated the plugin and suggest grabbing the "id" of the div tag enclosing the title. I've updated the documentation to reflect that. Please let me know if you have any other problems.

  10. chipfree
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thank you!!!!!!!!!!!!!! I'm amazed by having an response/solution in 30 mins.

    Chip

  11. John Gardner
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    You're welcome Chip. If you have an opportunity I'd appreciate it if you could leave a plugin review here: http://wordpress.org/support/view/plugin-reviews/arconix-faq

    Best,
    John

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.