WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

iThemes Security (formerly Better WP Security)
"Hide Login Area" doesn't work (5 posts)

  1. pixelkicks
    Member
    Posted 3 months ago #

    So this is the first I've tried this plugin, and it looks great.

    Installed fine, and I've configured a few aspects individually. However the "Hide Login Area" doesn't work at all.

    It's added the correct rules to my .htacess file, but when I try and access the new URL it just redirects to the "not_found" page. The old wp-admin URL continues to work.

    However, what makes it even worse is that when I logged out, the wp-admin link wouldn't work at all, so I was completely locked out!

    I had to manually rename the plugin folder and remove a row from the database in "wp_options" before I could log back in again.

    Bit of a problem if you ask me!

    For me, this was one of the main reasons why I installed the app. Is it something that needs fixing in a new version of the plugin?

    Chris.

    https://wordpress.org/plugins/better-wp-security/

  2. nszrejder
    Member
    Posted 3 months ago #

    I am experiencing the same problem after the last update (4.021 - have been using the plugin for few months now). Trying to login with my changed slug results in the 404 error, as well as with wp-admin. However, when I try domain_name/wp-admin/index.php, I regain access ti my website. Trying to access the admin panel from the bar on the website does not work as well, only 404 errors. I guess this is not the way the plugin was supposed to work? Could anyone help without telling us to restore the database and .htaccess?

  3. pixelkicks
    Member
    Posted 2 months ago #

    This still doesn't work.

  4. iThemes Support
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 months ago #

    Hello All,

    Could you update to the most current version of 4.2.2 and let me know if this helps?

    Thanks,

    Gerroald

  5. Alois.M
    Member
    Posted 2 months ago #

    Upgraded to 4.2.2 and also tried the development version. Everything works but the hide backed function.

    After changing the login URL I can access it, input the password, pass two factor authentication and instead of accessing the dashboard, I get 404.

    Reverting back to 3.6.6

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.