WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Responsive Add Ons
Hide add on notification from roles (15 posts)

  1. Atlanta
    Member
    Posted 7 months ago #

    Multi site network where I don't want sub admins, authors etc fiddling with plugin updates.

    RE: "Sorry, but you do not have the correct permissions to install the Responsive Add Ons plugin. Contact the administrator of this site for help on getting the plugin installed.
    Dismiss this notice"

    I have tried several methods to prevent your permissions notification from showing but authors, sub site admins etc can all see it. I don't want them to dismiss the message, rather I would prefer if it didn't show to non super admins.

    I tried this plugin
    http://wordpress.org/plugins/disable-wordpress-updates

    and this code
    http://stackoverflow.com/questions/11821419/wordpress-plugin-notifications/14935077#14935077

    but neither worked.

    http://wordpress.org/plugins/responsive-add-ons/

  2. SomniumLucidus
    Member
    Posted 7 months ago #

    Just chiming in to say “me too”.
    I mean, my subscribers are seeing a message saying “Sorry, but you do not have the correct permissions to install the Responsive Add Ons plugin”. How absurd is that? Subscribers aren't supposed to install anything (not to mention they can't)! Why should they be seeing this message at all?
    For the time being I've resorted to hack the message, though it will be back in the next theme upgrade.

  3. Ulrich
    Member
    Posted 6 months ago #

    Ok, I will see what we can do.

  4. presswolfe
    Member
    Posted 2 months ago #

    I'm having the same problem and the same message.

    Did anyone find out a way to remove it?

  5. Ulrich
    Member
    Posted 2 months ago #

    This was fixed in Responsive version 1.9.3.9

    https://github.com/cyberchimps/responsive/blob/master/changelog.txt#L72.

  6. presswolfe
    Member
    Posted 2 months ago #

    I still seem to be getting the errors even after updating to the most recent version.

    Is there something I'm missing?

  7. Ulrich
    Member
    Posted 2 months ago #

    I just tested and I do not get any notifications when the user not a admin.

    In the initial post there were no errors but the notification was being to shown all of the users.

    Perhaps you can share a screenshot of your issue?

  8. presswolfe
    Member
    Posted 2 months ago #

    I'm having trouble uploading the screenshot, but here is the exact message that appears on the "Add New Post" page for a non-admin user:

    Sorry, but you do not have the correct permissions to install the Contact Form and Responsive Lightbox plugins. Contact the administrator of this site for help on getting the plugins installed.

    Sorry, but you do not have the correct permissions to activate the Regenerate Thumbnails plugin. Contact the administrator of this site for help on getting the plugin activated.

    Dismiss this notice

  9. Ulrich
    Member
    Posted 2 months ago #

    This does not seem to be to do with the Responsive theme or this plugin.

    Please can you share your site and I might be able to point you in the right direction.

  10. presswolfe
    Member
    Posted 2 months ago #

    I'm using the Hueman theme that includes the Responsive Lightbox plugin etc.

    Here's the site: http://www.eslexpat.com/beta/

  11. Ulrich
    Member
    Posted 2 months ago #

    You need to report the issue then here.

  12. presswolfe
    Member
    Posted 2 months ago #

    I just tried this and had some moderate success removing 2 notices...

    In the admin account, I installed and ACTIVATED the Contact Form, Responsive Lightbox and Regenerate Thumbnails plugins.

    Now a non-admin user only sees this one notice about the Regenerate Thumbnails plugin:

    Sorry, but you do not have the correct permissions to install the Responsive Lightbox plugin. Contact the administrator of this site for help on getting the plugin installed.

    Dismiss this notice

    Not sure why that one is still popping up. Any ideas?

  13. Ulrich
    Member
    Posted 2 months ago #

    This is a bug/issue with Hueman theme. Please contact the theme author for him to fix the issue.

  14. presswolfe
    Member
    Posted 2 months ago #

    Ok, I will post the problem there and see what they can do.

    Thanks for your help.

  15. subrota1
    Member
    Posted 2 days ago #

    I have tried to install it but after install it I have faced a great problems, it is now saying that

    Fatal error: Call to undefined function wp_get_theme() in /home/u301312290/public_html/wp-content/plugins/responsive-add-ons/responsive-add-ons.php on line 121

    So what is my duty in this time.. I can not open my webpage.

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.