WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Contact Form 7 Modules
[resolved] Hidden fields not working in WordPress 3.5 (7 posts)

  1. asisrodriguez
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello all,
    it seems that hidden field are not working in the new version of wordpress. i have:
    Contact Form 7 Version 3.3.2
    Contact Form 7 Modules: Hidden Fields Version 1.2.3
    Wordpress 3.5
    or am i crazy???
    in the form i have: [hidden titulo "post_title"] [hidden url "post_url"] [hidden cat "post_category"] [hidden fecha "post_date"]

    and in the email: [titulo]([url]), [fecha].
    but nothing.
    please, help and many thanks
    Asis

    http://wordpress.org/extend/plugins/contact-form-7-modules/

  2. Zack Katz
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    This is fixed in 1.3, coming soon. Thanks for reporting.

  3. adambloomer
    Member
    Posted 1 year ago #

    I have 1.3 running and the plugin outputs the page_title correctly into the HTML as the hidden fields value however the value of this hidden field does not appear in the generated email.

    Any ideas on this - I have correctly copied the shortcode into the email area on the form setup section in the back end so I can't figure out what I've done wrong?

  4. becki
    Member
    Posted 1 year ago #

    i have the same issue here running the most recent wordpress 3.5 and contact form 7 modules version 1.3

    i insert the tags according to the generator

    into contact form >
    [hidden hidden-123 "some value"]

    into email form >
    [hidden-123]

    but in the generated email the hidden field is empty.

    any help on how to fix this would be more than welcome

    thanks a lot

  5. imfromio
    Member
    Posted 1 year ago #

    This is not resolved. I am using WordPress 3.5 and the plugin version 1.3.2. This is the code in my form:
    [hidden hidden-226 "post_url"]

    And this is what is in my message body:

    <a href="[hidden-226]">[hidden-226]</a>

    I have the HTML content box checked.

    When I receive the email it only shows this:
    [post_url]

    Can you help with this?

  6. It's resolved if the plugin author or original poster says it's resolved.

    Rather than posting to a resolved thread why not create your own thread? You'll get more targeted support for your problem that way.

    http://wordpress.org/support/plugin/contact-form-7-modules#postform

  7. imfromio
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks Jan. Will do.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic