WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Seriously Simple Podcasting
[resolved] help with 404 error and lensa theme (5 posts)

  1. revopastor
    Member
    Posted 6 months ago #

    I have the site http://thisisrevolution.tv
    the podcast is published and working and the podcast URL is validated

    http://www.thisisrevolution.tv/?feed=podcast

    if I click the name of the episode I get a not found page on my site

    http://www.thisisrevolution.tv/revopodcast/sons-of-anarchy-what-is-it/

    or the podcast slug

    http://www.thisisrevolution.tv/revopodcast

    if I go here

    http://www.thisisrevolution.tv/?post_type=podcast

    I see something with a podcast - but I click the name - i get the not found. but I can subscribe in itunes and it works in other places (like my app or the podcast app)

    how do I get a player embedded and the podcast episode to show up on its page - and is there a way to get a player of some sort to select episodes by a list or something.

    Sorry if I sound dumb - i missed this in the docs if it was there...

    thanks

    thanks - dave anderson (dave at thisisrevolution dot tv)

    http://wordpress.org/plugins/seriously-simple-podcasting/

  2. revopastor
    Member
    Posted 6 months ago #

    crickets...

    any ideas?

    anybody?

    bueler?

  3. Hugh Lashbrooke
    Member
    Plugin Author

    Posted 6 months ago #

    Hi Dave,

    If you go to Settings > Permalinks and click the 'Save permalinks' button then that will refresh your permalinks and the pages should show correctly.

    These instructions are written on the podcast settings page alongside the 'podcast slug' field.

    Cheers,
    Hugh

  4. revopastor
    Member
    Posted 6 months ago #

    Thanks Hugh!

    I tried that before but I will do it again just to make sure and update you! Love love love the theme!

    cheers!

  5. revopastor
    Member
    Posted 6 months ago #

    well i followed the directions - settings>permalinks>save settings but I still get page not found errors. perhaps I am doing something incorrect? I have permalinks set as "postname"

    i'd be glad to let you log into my site if that would help?

Reply

You must log in to post.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.