WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] [HELP] Website Corrupted (6 posts)

  1. TheDJ
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,

    After receiving errors with the newest version of W3 Total Cache in the Minify section as countless other users are, I disabled the Minify function. Then, I installed WP Minify to get the features back.

    After this, I noticed that my website was no longer displaying any CSS layouts whatsoever, and I read that others users who encountered this reverted W3 Total Cache to an earlier version to fix it.

    So I clicked on disable W3 Total Cache so I could downgrade, and suddenly I was met with a page that displays this message:

    Warning: mysql_get_server_info(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/howtosin/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1567

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/howtosin/public_html/wp-includes/wp-db.php:1567) in /home/howtosin/public_html/wp-admin/install.php on line 54

    I can no longer access any pages whatsoever on my website, and they all lead to the same page.

    Please help. My website is http://how-to-sing.net

    Thanks,
    TheDJ

  2. TheDJ
    Member
    Posted 3 years ago #

    I just realized that I also added Cloudflare to my website today. I just noticed that it just seemed to become fully integrated. Could this be related?

    Thanks,
    TheDJ

  3. sandbergs
    Member
    Posted 3 years ago #

    what's in line 1567 of your wp-db.php ?

  4. sandbergs
    Member
    Posted 3 years ago #

    1567 is trying to get the mysql version and the call is failing. Is mysql running properly?

    This is probably not going to help you but see this thread (similar error)
    http://wordpress.org/support/topic/tried-to-update-to-wordpress-291-and-can-no-longer-log-in?replies=6

    may want to manual reinstall wp and possibly remove the w3 total cache and wp-minify plugins.

  5. TheDJ
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thanks for the response! I ended up having to do a backup of my WordPress. The problem was created again as soon as I attempted to disable W3 Total Cache. So I ended up restoring the backup again and reverting W3TC to a previous version, and everything works now.

  6. Frederick Townes
    Member
    Posted 3 years ago #

    Sorry for the trouble everyone, please try the latest release.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic