WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Help! Upgrade from 2.0 to 2.1.1 left me with no post or userss (7 posts)

  1. mpaiello
    Member
    Posted 7 years ago #

    The database is still there and visible in mysql. The new version of WP is there and seems to work fine - but my old blog is gone. This is VERY strange because the config.php file uses the logins for the OLD DATABASE - which means the DB is working, but somehow WP 2.1.1 does not see the data from the WP 2.0.1 db.

    PLEASE HELP! The SQL file dump is over 200 mg. I have no idea how to restore my WP blog using a SQL file.

    Mike

  2. mpaiello
    Member
    Posted 7 years ago #

    More info on this problem....

    I have tried to use the wp-admin/upgrade.php file - and it appears to "work", and yet my original blog is still MIA.

    I am still baffled by this one... any help would be great. I have other instances of WordPress 2.1.1 running on this same server, so I know the database and php are up to date. The problem is something to do with the transition between v 2.0.1 and 2.1.1.

  3. mpaiello
    Member
    Posted 7 years ago #

    More info...

    I tried to load my SQL file into a new database. I used http://www.ozerov. de/bigdump.php BigDump for the import, and it appears to have worked okay - except that WordPress does not 'see' the data in the database that it is supposedly using. Help!

  4. jabecker
    Member
    Posted 7 years ago #

    what do you mean by "gone"? When you try to browse to it, what happens? Blank page? Page OK but no content? Error messages?

  5. mpaiello
    Member
    Posted 7 years ago #

    I tried to import the entire SQL file into a brand new db... but got the following error:

    Error at the line 423015: INSERT INTO wp1_usermeta VALUES (44537, 3525, 'wp1_capabilities', 'a:1:{s:10:"subscriber";b:1;}');

    Query: INSERT INTO wp1_usermeta VALUES (44537, 3525, 'wp1_capabilities', 'a:1:{s:10:"subscriber";b:1;}');

    MySQL: Duplicate entry '44537' for key 1

    ----------------

    Most of the db appears to have been imported - BUT - the new version of WordPress does not "recognize" the data, and I don't see the categories, posts, comments or anything else through the WP interface.

    Can anyone help?

  6. mpaiello
    Member
    Posted 7 years ago #

    Here's what I have right now:

    http://blogwonks.com

  7. mpaiello
    Member
    Posted 7 years ago #

    I finally figured out the problem. The names of the tables are set in the config.php file. The default naming convention if for the categories to be named "wp_1something...", but the tables that I had imported had the name "wp1_1something", and so the wp installation was not actually implementing the categories that were there.

    Case closed.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic