WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

All-in-One Event Calendar
Help! Rollover not rolling away (4 posts)

  1. bigredboots
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using Version: 1.8.2 of the All in One calendar, and badness has befallen my clients all-in-one calendar. The owner loaded it with 450ish items, and now the calendar does not roll off an even when you roll over it.
    I thought the problem might be malformed html in the event tags, but I went into about 100 of them and pulled out element and saw no change. Any help you can give would be appreciated.

    you can see it live here:
    http://coloradotheatreguild.org/?page_id=221

    thanks!

    http://wordpress.org/extend/plugins/all-in-one-event-calendar/

  2. Richard
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi bigredboots,

    It looks like this is a theme conflict. To test this, please temporarily switch to a wordpress twenty eleven theme.

    Are you using a paid theme? If you diagnose a theme conflict we can take a closer look as to why this blocks the javascript.

    Thanks

  3. bigredboots
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Richard. I switched the theme to a basic one, as well as switched to 3 or 4 calendar themes to no avail. Even when I removed the theme the event calendar did the same thing. It does not matter if you look at the calendar through a monthly, daily, or even an agenda view either, the rollover-ed details are not still not hiding even if I switch to a different theme.

    I can not leave it in the basic theme for testing unfortunately - as the site is live and people are using it, but the problem does not seem to be between Styx (the paid theme) and the calendar. it seems that the JS needed to make that element invisible and hidden is not firing...

  4. bnkeith22
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi bigredboots,

    This might be a plugin conflict -
    Can you please try to deactivate any other plugin that you have to see if this resolves the issue. If it does, please try to deactivate one at a time to see which one is the culprit.

    If it does not, I would like you to try a manual reinstall. Here is an article that walks you through the process:
    http://help.time.ly/customer/portal/articles/534931-how-do-i-manually-upgrade-

    Let us know how this goes.

    Thanks

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.