WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

EvoLve
[resolved] A Mess happen... erverything is gone (4 posts)

  1. fireblume
    Member
    Posted 1 year ago #

    [Nondescriptive title moderated]

    screammmmm!
    some how i thought it may be great to use this theme and install it.
    everything run just fine before.
    i hve an instlled shop plug in on my site a nd i was happy, just had the idea that an more professional theme may be great... installed, and than... bang!!! everything from my website is gone!

    i ahve addesd so much work to my website, the whole month of time, and now.. nothing there anymore...

    i have no clue what exactly happen, but something fatal for sure.
    here is the link to see how my website now is looking like:
    http://chunkschmuck.de

    i am at the end with my nerves and have no clue what to do.

    please, is there somebody who can help me out with this trouble? i would love to have my site and shop back

    thank you

  2. Andrew
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Do you have access to the folders & files of your website?

  3. fireblume
    Member
    Posted 1 year ago #

    directly on the server?
    yes, i host with 1und1.de

  4. fireblume
    Member
    Posted 1 year ago #

    holy cow, i got it. i went on the sever via ftp, and i just deleted that theme... and voila, boyyyy, am sooo glad, everything is just fine again.
    i am not mesing around with a running site now, i try it on a test one in the future and see if it will kill my page, before i touch my website...lol... lesson learned...

    thank you

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic