WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

pages on my site will not load, error messages received (18 posts)

  1. SELT
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi All,

    I moved my site from wordpress.com to wordpress.org. It was working fine then all of a sudden 3 of my pages will not load and viewers see the following message:

    Bad Request
    Your browser sent a request that this server could not understand.
    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    I have no idea where to start and after reading many forum posts am utterly lost. I am new and could use guidance please! Thank you for any support.

    My website is http://www.sunshineearlylearningtours.com

    Shari

  2. Matthew
    Member
    Posted 1 year ago #

    Do you have a backup before this happened?

  3. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Can you replicate the problem using the default Twenty Twelve theme with all plugins deactivated?

  4. SELT
    Member
    Posted 1 year ago #

    @websiteguy, I had an earlier version backed up but not one that reflects all my current work.

    @Esmi, I apologize but are you asking me to switch themes and deactivate all my plugins? The only real plugins I am using are Jetpack by WordPress.com and Gravity Forms Toolbar. Both which are being used on pages that do work.

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    are you asking me to switch themes and deactivate all my plugins?

    Yes. This just the start of the basic troubleshooting process.

  6. SELT
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay, will do now and let you know. Thanks.

  7. SELT
    Member
    Posted 1 year ago #

    Okay, I changed to twenty twelve, I deactivated my plugins and I am still having the same issue.

    What is next?

    BTW - Thank you so much for your time and assistance!

  8. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Which pages are problematic?

  9. SELT
    Member
    Posted 1 year ago #

  10. Matthew
    Member
    Posted 1 year ago #

    Do you have any custom CSS codes on your website?

  11. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    should I stay in this theme with no plugins for now?

    Please leave the site "as is" for now so that we can check it.

  12. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    What happens if you remove the non-English characters from the page titles?

  13. SELT
    Member
    Posted 1 year ago #

    1. I had tried playing with sizing in the editor css only on the welcome page in the previous theme but the welcome page is just fine.

    2. As for the characters, I have tried that and it makes no difference plus other pages of mine work fine with those characters (example the about me page)

    3. I will leave "as is"

    Thanks!

  14. Matthew
    Member
    Posted 1 year ago #

    Did you try deleting all the content off of one of the pages and see if you can see the page then?

  15. SELT
    Member
    Posted 1 year ago #

    Just tried that on your above suggestion. It made no difference.

  16. Matthew
    Member
    Posted 1 year ago #

    Is your website out of memory?

  17. esmi
    Forum Moderator
    Posted 1 year ago #

    Have you spoken to your hosts about this? what you are experiencing is a server error, after all - not a WordPress one.

  18. SELT
    Member
    Posted 1 year ago #

    I did not realize that. I am not out of space but I will call my host now and let you know what they say.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic