WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Help - "page not found" driving me nuts! (4 posts)

  1. frankmcleod
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hi. In the learning process. Have installed several wp sites by following some tutorials ... working fine. Now, trying on my own, a rather vanilla setup, using TwentyEleven (and a child). I can "add a new" page and immediately link on the "view page" option and get a "file not found" error. I have deactivated all plugins. Permalinks is set to custom structure /%postname%/. I am at a loss. Test site is http://frankmcleod.com/femsjems-wp. The new page I am setting up is "Ideas and Samples". Any help would be much appreciated.

  2. frankmcleod
    Member
    Posted 3 years ago #

    BTW - I undid the child theme and put it into TwentyEleven untainted mode ... still the same problem.

  3. wptorgue
    Member
    Posted 3 years ago #

    Do you have the correct .htaccess file uploaded to your website root folder? This is needed for /%postname%/ to work.

    Check the htaccess file in "permalink" settings.

  4. frankmcleod
    Member
    Posted 3 years ago #

    Okay, torque-man ... you are da' man. I uploaded the .htaccess file I had from another install and it fixed the problem on the unix host I am using. Thanks for the heads-up on that. I am testing on my home PC which is XP-Pro OS. Do you know of something I can do on my PC system equivalent to having the correct .htaccess? If not, I guess I will just go ahead and port everything up to the live host and do the admin work from there. Thanks.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic