WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Help! My RSS Feed is Completely Blank! (6 posts)

  1. theworkoutgirl
    Member
    Posted 2 years ago #

    My RSS feed (http://theworkoutgirl.com/feed/) is completely blank, and as a result, my emails to my subscribers are not being sent because the feed is not updating! I re-installed the latest version of WordPress, and it is still not fixed. Please help!

    My blog URL is http://www.theworkoutgirl.com

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the Twenty Eleven theme to rule out any theme-specific problems.

    - resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress.

  3. theworkoutgirl
    Member
    Posted 2 years ago #

    So step 1 provided some insight - an unformatted version of the feed shows when all plugins are active EXCEPT my "advanced permalinks" plugin... when this plugin is deactivated, this is what shows:

    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

    [ massive amount of code removed - please use pastebin for more than ten lines - http://codex.wordpress.org/Forum_Welcome#Posting_Code ]

  4. theworkoutgirl
    Member
    Posted 2 years ago #

    When I use feed validator (while the "advanced permalinks" plugin is deactivated), I get the following error message, which seems to be related to the "advanced permalinks" feature where i renamed old post URLS to be "pretty permalinks":

    Sorry

    This feed does not validate.

    line 172, column 61: guid values must not be duplicated within a feed: http://theworkoutgirl.com/?p=1611 [help]

    <guid isPermaLink="false">http://theworkoutgirl.com/?p=1611</guid>

    How do I resolve this issue? Thanks for your help!

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.

    That sounds like a normal RSS feed.

  6. dannymoe34
    Member
    Posted 2 years ago #

    Your feed works fine. How you redirect your old permalinks to the new one?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags