WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HELP ME !!! (18 posts)

  1. akito
    Member
    Posted 9 years ago #

    I cannot access anything on the blog and cannot log in as admin either...
    Everything shows up on my ftp correctly...
    Could anyone help me 'live' on msn or aim or something...This is really urgent.

  2. skippy
    Member
    Posted 9 years ago #

    Can you tell us what things might have changed between when it last worked, and now?

  3. akito
    Member
    Posted 9 years ago #

    I tried to install something called "simplephpgallery-1.1-wp" but i deleted it cause i couldn't make it work...
    Is this the cause?

    I can still access the index.php and login as admin...

  4. oriecat
    Member
    Posted 9 years ago #

    You just said you can't log in as admin. If you can log in, what's the problem again?

  5. Michael Bishop

    Posted 9 years ago #

    http://barneum.com/journal/wordpress/index.php
    Is loading fine. Another site, or simply a server hiccup? The admin login screen loaded fine as well.

  6. skippy
    Member
    Posted 9 years ago #

    Sometimes activating a plugin without reading the directions carefully can break your blog. Or perhaps the plugin author didn't test their plugin well enough (I'm guilty of this myself, so I speak from experience!).

    When you activate the plugin, your site breaks. In almost all of these cases, simply deleting the plugin will restore your site. WordPress will recognize that the plugin file is no longer there, and things should "fix themselves".

  7. akito
    Member
    Posted 9 years ago #

    I deleted the whole plugin...Now the thing is i can log in but i can only access the admin panel from the 'edit' button under the entries... Otherwise, all other links, like 'connection' etc bring me to a blank unthemed list of files...
    (I'm really sorry for my bad english)
    Thanks for your help!

  8. akito
    Member
    Posted 9 years ago #

    Example: when i'm on the admin panel and click on 'view site', it brings me to "Index of /journal/wordpress", just the list of files...
    you understand?

  9. akito
    Member
    Posted 9 years ago #

    Is it possible for someone to help me by IMing me ?

  10. akito
    Member
    Posted 9 years ago #

    Err this is rather urgent....?....

  11. vkaryl
    Member
    Posted 9 years ago #

    Check your main blog folder to make sure your index.php is still there.... sounds as if there's no index file maybe.

  12. Ryan Duff
    Member
    Posted 9 years ago #

    Quoted from somebody earlier this week...

    <bquote>it's a blog, not a life-support machine. DO NOT BUMP</bquote>

  13. Example: when i'm on the admin panel and click on 'view site', it brings me to "Index of /journal/wordpress", just the list of files... you understand?

    This is a server setup error. You need to have you server setup so that it recognises index.php as a directory index.

    If you are having problems other than this, for example within the admin panel it may be worth uploading all the files again via ftp to ensure nothing is missing.

    westi

  14. Ryan Duff
    Member
    Posted 9 years ago #

    Your site is defined in http://barneum.com/journal/wordpress/ in admin and when it goes there you get the listing. You should be accessing it via http://barneum.com/journal/wordpress/ and not http://barneum.com/journal/wordpress/index.php

    Check with your host.

  15. akito
    Member
    Posted 9 years ago #

    Oh i think the problem is solved, thanks!
    But i never changed this url before...why did the trouble came just now?
    Thank you.

  16. Ryan Duff
    Member
    Posted 9 years ago #

    It probably just happened because either your host changed something, or you accidentally changed something.

  17. akito
    Member
    Posted 9 years ago #

    I don't know... it still brings me to that list when i click on 'admin' on the index page. :(
    I hope it's just a problem with the host.

  18. Ryan Duff
    Member
    Posted 9 years ago #

    You probably have to set directory indexes to use index.php in ALL your directories, not just your main one. Its still looking for an index.html instead in your wp-admin/ directory

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.