WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] HELP! I upgraded to 2.01 and NO POSTS!! (5 posts)

  1. Jo5329
    Member
    Posted 8 years ago #

    http://joscafe.com

    I have no posts on my front page. I changed themes to the default NOTHING! Searching this support area came up with nothing when I put in "post" for a search. They don't show up on the Posts list in the dashboard, but I can get to them via the front page of the dashboard of recent posts!

  2. Jo5329
    Member
    Posted 8 years ago #

    I found one post where a plugin was the program so I deactived Adhesive and the posts show up, but only under the default or Kubrick theme -- my theme "Falling Leaves" only shows the header, sidebar, and footer. But at least I have my posts back.

    Going to go to the author site and see if I can find something out about the theme, or download and rework another one.

  3. popf
    Member
    Posted 8 years ago #

    77FCCA95 I got php error!!!!

  4. Jo5329
    Member
    Posted 8 years ago #

    Just an update. I redownloaded a fresh copy of the theme, uploaded the index as it came and wham bam there are my posts! Went in and added the inline trackback feature, and some minor post comment/editor adjustments and it's all up and running.

    Both in IE and Firefox, it's working.

    Sorry for the panic folks ... but I was panicking!

  5. projectego
    Member
    Posted 8 years ago #

    Glad you got everything fixed. :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic