WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] HELP! Different browsers pulling up un-applied links! (4 posts)

  1. corndawgcreative
    Member
    Posted 3 years ago #

    I created my site on the safari browser using a mac, but when I go to look at it on any other browser (firefox, opera, chrome, etc.) it goes crazy!

    For some reason everything that should be plain text (or even just empty space) is a mass link to the purchase page on the site. I just need it all to be plain text, what is going so crazy in the coding and how can i fix it??

    please help, thank you so much! Here is my site:

    http://presafe.org

  2. alchymyth
    The Sweeper & Moderator
    Posted 3 years ago #

    the validation report should give you enough hints:
    http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fpresafe.org%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0

    (there is an unclosed html a tag)

  3. corndawgcreative
    Member
    Posted 3 years ago #

    I saw the validator report, but how do I get to the source code to change it specifically?

    I'm relatively new to this, any help is much appreciated. Thanks again

  4. corndawgcreative
    Member
    Posted 3 years ago #

    I figured it out!!

    So here it is, I'll explain it just in case anyone else hits the same wall:

    So for my page titles I used button images that I uploaded to my media library. When I first entered the HTML code for the button into the title field, I did not insert the end carrot (>). As I was troubleshooting the issues with my browser errors, I DID go back into my pages and place the end carrot where it should be, then I saved my updates. You'd think this would fix the problem... WRONG.

    I needed to go into my 'menu' control under 'appearance' and remove all pages from the menu, then RE-LOAD THEM. This fixed everything!

    Thank you for your help though!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic