WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Help - broken themes (16 posts)

  1. Tracyl
    Member
    Posted 7 years ago #

    Broken Themes
    The following themes are installed but incomplete. Themes must have a stylesheet and a template.

    Name Description
    beauty Stylesheet is missing.
    champagne Stylesheet is missing.
    Dark Maple Template is missing.
    flowers Stylesheet is missing.
    flowerwave Stylesheet is missing.
    Iris Stylesheet is missing.
    mixedflowers Stylesheet is missing.
    modernblog Stylesheet is missing.
    redpepper Stylesheet is missing.
    sky Stylesheet is missing.
    springflower Stylesheet is missing.
    strawberry Stylesheet is missing.

    Am I losing some files in upload to sitebuilder files or are these files actually missing? I dont think that all of these files are missing the style sheet.

  2. whooami
    Member
    Posted 7 years ago #

    where is the wordpress blog please? Im asking to see something, im not just curious :)

  3. tanyaiscrazy
    Member
    Posted 7 years ago #

    Would have been nice if the initial person who was having problem would have responded to you.

    I am having the same problem, currently using WP 2.1.2 and having the occurrence with 3 blogs installed on the same site, but naturally, 3 diff directories.

    I can provide 3 screenshots from the Themes and Themes Editor tabs in the dashboard if you wish.

    One of my blog locations is: http://tanyaiscrazy.com/main

    None of the Themes previews are loading, they all say that files are missing, including the Stylesheet. And nothing from the theme is allowing to be edited, there is an error which displays "Oops, no such file exists! Double check the name and try again, merci."

    Help would be appreciated. I will RSS feed this topic.

    Tans

  4. tanyaiscrazy
    Member
    Posted 7 years ago #

  5. tanyaiscrazy
    Member
    Posted 7 years ago #

    I have upgraded to the most recent 2.2 version of WP on one of my blogs, and it did not fix anything. I also fixed to upload some new themes, and they are not even loading up in the Themes Tab page. I have no idea what on earth is going on.

  6. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    Older themes do NOT have previews because at the time they were made there was no such feature in WP - nothing "odd" in it. Make a .png snapshot, upload it and enjoy the preview if that's the most important for you.

    And the path showing where the files are... on your image is incomplete. It should be:
    All of this theme’s files are located in wp-content/themes/deafult

    And no, images do not replace the possibility to look at your code :(

  7. tanyaiscrazy
    Member
    Posted 7 years ago #

    Some of these are newer themes as well. Some .png screenshots are already in the folders.
    I know the default location and where to upload them... the previews have showed up in the past, and I have none of the other kind of errors present in the past... why now?

    I am unable to even edit the themes IN within the WordPress Dashboard.

    I have had a WordPress blog for at least 3 yrs, I am not new to this, but need help with my current problem. I have updated one of them to see if it would help, and it hasn't.

  8. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    1. Even with veteran users it happens that themes get uploaded in "double" folders; i.e.
    wp-content/themes/mynewtheme/mynewtheme/ ...files
    2. Did you host upgrade any hardware or software? It happens more often tha you'd think...
    3. The images don't even look as a standard WP dashborad. Do you have some custom admin interface? Can you switch it to the "normal" one, just to check it out?

  9. tanyaiscrazy
    Member
    Posted 7 years ago #

    1. I don't have double folders, view screenshot letter D

    2. Possibly, but contact from host has not been made to mention so.

    3. I have disabled all my plugins, please view screenshot A, B, & C. Same thing. :-\ :(

    A
    B

    C
    D

  10. moshu
    Member
    Posted 7 years ago #

    I am clueless. Sorry.

    Although re #2 - they never contact you to tell about it, and usually lie about it when you complain, and you have to press them hard to admit: their upgrade screwed up your site. That's the general impression about hosts, based on feedbacks here...

  11. whooami
    Member
    Posted 7 years ago #

    http://tanyaiscrazy.com/main/wp-content/themes/

    you said "one of your sites"

    Is that site having problems?

    If not, how bout sharing one that is? :)

  12. whooami
    Member
    Posted 7 years ago #

    one of the problems on that site I just posted about is this:

    Fairy Nice Day/ <-- thats NOT an acceptable directory name. NO SPACES .. EVER.

  13. whooami
    Member
    Posted 7 years ago #

    oke.. so you go here:

    http://tanyaiscrazy.com/readme/wp-content/themes/

    and you click on all those directories.. what do YOU see?

    the normal expected response for an installed theme is this:

    Fatal error: Call to undefined function: get_header() in /home/blah/blah/blah/wp-content/themes/blah/index.php on line 2

    that occurs because the themes index.php is attmepting to call a wordpress fucntion that is undefined.

    If you dont see that, but instead see this:

    http://tanyaiscrazy.com/readme/wp-content/themes/default/

    then there is something else going on.

    1. What is the permission on that directory?
    2. what are the permissions of the files inside that directory?
    3. What do your server logs say, specifically your error log, (available in nearly every Cpanel install)?

    What are the permissions for your theme directory?
    Do you have an .htaccess in your wp-content directory?

    http://tanyaiscrazy.com/readme/wp-content/themes/.htaccess

    If so, what does it read?

  14. tanyaiscrazy
    Member
    Posted 6 years ago #

    Problem fixed... changed hosts... VOILA LOL

    Thank you for those who tried to help, it is most appreciated!

  15. XerxesAaron
    Member
    Posted 6 years ago #

    HELP! HELP! HELP!

    My site: http://www.writinerary.com got the error below

    Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/phcore/public_html/addon-writinerarycom/wp-content/themes/tulip-time-05/functions.php on line 2

    and I can't access my site now! Don't know how to correct it! can someone help me please? Email me at noxerl@yahoo.com. Thanks!

    Please... HELP ME!!!

  16. moshu
    Member
    Posted 6 years ago #

    FTP > delete that theme and the blog will revert to the default theme.

    After that check what is wrong in that file/download again the theme.

    Edit. And next time start your own topic!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic