WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Help: Blank Page After Publish/Save/Delete (7 posts)

  1. Vietson
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hello,

    I've been trying to figure this out for about a week now but I just couldn't do it. There is a problem. Usually, when you publish/save/delete a post, it would redirect you back to the "manage" page. But it doesn't redirect me back to the manage page, instead I get a blank page.

    I also have other problems as well, like my scheduled post won't publish on scheduled time. The post doesn't delete itself right away after its being deleted.

    I appreciate for any help/suggestions. Thank you

  2. cynthiablue
    Member
    Posted 6 years ago #

    I installed WP using Fantastico on my host and I am having the same problem with this installation. I'm also getting errors on another blog I just updated with Fantastico.

    The new blog was getting a white blank page after a save of any kind right after the fresh install without any plugins.

  3. checkonetwo
    Member
    Posted 6 years ago #

    I'm having the same problem... as a new would-be user... who installed via Fantastico... and followed instructions on which files needed updating.

    Any help will be most appreciated (even if it means scrapping what I've started and working from scratch with a new installation).

    Thanks.

  4. dstaley
    Member
    Posted 6 years ago #

    Did you ever get an answer to this? All of a sudden, I can't post, edit, or save. It goes to a blank page.

    Any ideas?

  5. crimespree
    Member
    Posted 6 years ago #

    I am having the same issue, on a fantastico install as well...

  6. aseem1234
    Member
    Posted 5 years ago #

    I just have figured out that it has something to do with approving comments!!! I've deactivated plugins (which works), but the white page comes right back when I approve a new comment.

    I have no idea what the hell it means, but whenever I approve a comment, all of a sudden the white page when saving a post starts again!!! I unapprove a comment and it's ok.

    Help!

  7. guanmu
    Member
    Posted 5 years ago #

    I got the same problem!! I got blank page when I publish or save.
    and my WP will stop working for several mins after that, some time it will stop working for several hours!!
    Somebody can help me?
    guanmu@gmail.com

    thx

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.