WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

HELP! (4 posts)

  1. Tina
    Member
    Posted 2 years ago #

    I must have done something at some point to my site...I don't know what...but I just visited my url and found these messages:

    Warning: require(./wp/wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tinamama/public_html/mommychats/index.php on line 17

    Warning: require(./wp/wp-blog-header.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/tinamama/public_html/mommychats/index.php on line 17

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './wp/wp-blog-header.php' (include_path='.:/opt/php53/lib/php') in /home/tinamama/public_html/mommychats/index.php on line 17

    You can find them if you go to http://www.mommychats.com.
    I cannot even log into my wp-admin! I'm in cpanel, trying to poke around and see what is wrong, but I really don't know what I'm looking for! HELP???

    I have advertisers, so I really need to get the site back up and running PRONTO!

  2. Tina
    Member
    Posted 2 years ago #

    I do have an EZPZ backup file from jan 19...and nothing's been done to the site since then...wonder if I should try to restore that via the cpanel? I really have no idea what I'm doing, so I don't want to mess anything up. No idea where this blog-header file has gone to or why it would have just disappeared!

  3. esmi
    Theme Diva & Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Try re-uploading all files & folders - except the wp-content folder - from a fresh download of WordPress.

  4. Tina
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK well all is screwed now because everything I tried didn't work so I just went ahead and deleted the WP installation and all the files so I could start from scratch.

    But so far the instructions I've received from the EZPZ developer hasn't helped me...nothing's working!!

    I have the EZPZ backup file...I assume all is contained in there (it BETTER!) but I cannot figure out how to restore it to a fresh WP install! Does anyone have any idea how to do this? I'm getting desperate here! I did get a response back from EZPZ initially but now its been over 24hours without further response (when what he suggested I do didn't work) and I don't know how long my site's been down now (since I don't know what caused the original problem, nor when), and I have advertisers! I REALLY need to get this site up again!

    HELP?? I need step-by-step instructions on how to restore an EZPZ OCB backup file to a fresh WP install? I have been using Quick Install in my cpanel to do my WP installs, so please let me know if I should be doing it manually or how it would work with Quick Install (which assigns its own database names).

    PLEASE HELP!!
    Tina

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.