WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Header problem (4 posts)

  1. erwt
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hi all,
    I purchased a template and am having some problems with the header. I didn't manage to solve this looking at other topics. Basically, the 'home' link is a textlink and I just want someone to go 'home' when hitting the image. The image is set as a background picture. Is it still possible to make that a link and most importantly: how? Grtz

    <body>
    <div align="left" style="width:100%; height:100% ">
    <div class="header_bg">
    <div class="co_name"><?php bloginfo('description'); ?><br style="line-height:0.01em"/>
    <h1>/"><?php bloginfo('name'); ?></h1></div>
    </div>
    <div class="table">
    <div class="table_row">
    <div class="left">
    <div class="menu"><img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/spacer.gif" alt="" align="right" style="width:100%; height:1px; margin:0px; padding:0px;"/><br/>

      <?php wp_list_pages('title_li='); ?>

    </div>
    <div align="left" style="width:100%; height:100% ">
    <div class="header_bg">
    <div class="co_name"><?php bloginfo('description'); ?><br style="line-height:0.01em"/>
    <h1>/"><?php bloginfo('name'); ?></h1></div>
    </div>
    <div class="table">
    <div class="table_row">
    <div class="left">
    <div class="menu"><img src="<?php bloginfo('stylesheet_directory'); ?>/images/spacer.gif" alt="" align="right" style="width:100%; height:1px; margin:0px; padding:0px;"/><br/>

      <?php wp_list_pages('title_li='); ?>

    </div>

  2. Michael Bishop

    Posted 7 years ago #

  3. erwt
    Member
    Posted 7 years ago #

    Thx 4 ur reply, but I still don't get this to work, I already traied with this link.. Everytime I try replacing the headerpart by that of the link whole header either dissapears or a textlink will stay there. I only have basic html knowledge, maybe that's it.

  4. erwt
    Member
    Posted 7 years ago #

    Ah I finally found out what I did wrong, I shoul've used Default/Kubrick Theme instead of the ones above! Thx.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.