WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Header Image Won't Show after Migration (2 posts)

  1. cdkrall
    Member
    Posted 1 year ago #

    So I migrate a working WP install to a new server. Unfortunately an admin from the host did it, so I didn't have much control over file system naming and placement.

    None of the images showed up after it was done, all with little placeholders. I can reinsert the images, except for the header image, using 2011 theme. I do get that annoying little handy pop-out telling me about how this cool new feature of WP lets me add a header image from the Media Library. Gee Willikers!

    However, when I try that, it doesn't show up in the header, and when I try again I just propagate more copies of the original in the Library and more blank checkboxes in the Header selection image selection area. And of course right now I can't get into the server for a while because of a host/client issue, so no direct DB edits.

    Any suggestions on how to defeat this wonderful new feature of the improved Media handling and actually have a header image? Given that I have only a WP login to work from?

  2. cdkrall
    Member
    Posted 1 year ago #

    Resolution, in case someone else needs to do the same thing: download the image and let the Header Selector upload it as new. I still have one ghost checkbox in the Header selection panel, but the main thing is the header image now shows up.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.