WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Header image won't show (3 posts)

  1. cwhoss
    Member
    Posted 7 years ago #

    Uploaded a custom header image to my server, backed up the default then renamed my custom image (family.jpg) to misty.jpg (theme default). Site header image disappears. Change the default back to a .jpg, and the default shows up.
    -rw-r--r-- 1 root root 30102 Feb 8 10:58 misty.bak
    -rw-r--r-- 1 root root 42606 May 10 09:45 misty.jpg

    Created a test.php file at the document root to test if my jpg might be corrupt, but - yup - it showed up fine.
    -rw-r--r-- 1 root root 56 May 10 09:52 test.php

    <html><body>
    <img src="misty.jpg">
    </body></html>

    Went the Site Admin route (Presentation > Custom Image Header), and uploaded my family.jpg. Says it uploaded and replaced, but when I view the site, the default is still there. Any ideas at all? I'll put on my grass skirt and wizard's hat if that's what it takes, but I'm stumped.

  2. JamesICT
    Member
    Posted 7 years ago #

    I think CSS may be the key letters here.

    Do you have a url so we can help you sort this out?

  3. cwhoss
    Member
    Posted 7 years ago #

    Sorry for the long delay. No, this is on an internal site, until I can get all the bugs ironed out. Having said that, I can't see it being a css issue - one thing I tried was just renaming my new image misty.jpg (so all else stayed the same). So I resorted to following that sage advice - if it doesn't work the 1st time, do it the exact same way until it does work. And believe it or not, on the 20th cp family.jpg misty.jpg (debugging), the new image appeared. But - view source showed this, which might be relevant:
    #headerimage {
    background: url(http://www.wicagre.com/wp-content/uploads/2007/05/The GD image library is not installed.) no-repeat;
    }
    There is, by the way, nothing in that directory.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic