WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Pinboard
[resolved] header image not working (14 posts)

  1. scottgoh
    Member
    Posted 1 year ago #

    hi,

    how come my header image only appears when my header text is turn on. Header image disappear when i unclick the header text.
    my image size is just as described, 196px x 48px

    my Facebook icon and the search button are working.

    I like to have only the header image (my logo) and not any text on the left of header and on right of header, the Facebook icon and the search icon..

    here's my site, its live.
    http://www.scottgohphotography.com.au/blog

    thank you
    Scott

  2. scottgoh
    Member
    Posted 1 year ago #

    ineterestingly, its the issue with my web browser. i switch to Firefox and its work well.
    cheers.
    Scott

  3. betsywade
    Member
    Posted 1 year ago #

    Scott, your website is beautiful! How did you manage to create the photo slideshow on your homepage? I'd love to do that on my site!

    Thanks!
    Betsy

  4. scottgoh
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Betsy,
    thank you.
    i will try and post a post on my blog to show you how that can be done.
    brb on that.
    scott

  5. scottgoh
    Member
    Posted 1 year ago #

    was going to send u a link where i got the information.
    but saw that the site is down.

  6. scottgoh
    Member
    Posted 1 year ago #

  7. betsywade
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks so much for the great instructions, Scott! I followed the steps and I can tell it ALMOST worked; the little dots and arrows for the slideshow appeared on my menu bar. But I can't get the pictures to show up! Do you have any ideas?

    Here's the website:
    http://columbiaepiscopal.org

  8. lfong6266
    Member
    Posted 1 year ago #

    Scott,

    I love your website. I am also using Pinboard and wanted to know how you set the page width that don't have the slideshow? I wanted them to be the same width as the homepage. Thanks.

    http://studio25designs.org/sample/

  9. robby.liaw
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Scott.. i wanted to know how to make a menu like you have on your site.. its have parent menu and sub menu, is it category or pages?

    here`s my site : http://blog.netoneshop.com

    my Sample Page and Test Page must be merge into 1 menu.. can you help me? thanks..

    regards,

    robz

  10. ajphoto
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi Scott, many thanks for the info, much appreciated. I do have the same problem as Betsy: the white dots and arrows appear but no images.

    Tried messing around with different post formats (standard, gallery, image, audio, video, etc) but no difference but no luck there.

    Just wondering if there might be any other variables in the user interface that could cause the images not to show up.

    Appreciate any input.

    Many thanks,
    Andrew

  11. davidgabunia
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello scottgoh

    How do you add 720x100 image in header?
    I mean you don't have any problems with social icons etc.

  12. kingtutu
    Member
    Posted 1 year ago #

    When you click "Add Media" to the post, you have to click "Set Featured Gallery" before selecting your photo. Do this for all your posts and you get the slideshow :-)

    PS Cracking blog all the same Scott. Keep up the good work.

  13. ajphoto
    Member
    Posted 1 year ago #

    Kingtutu, that was the winning answer!!! Thank you!!

    And thank you for taking the time to reply, much appreciated.

  14. betsywade
    Member
    Posted 1 year ago #

    That worked for me as well! But important to note that I had to BOTH make it the "featured image" AND drag it into the post box - it wouldn't work with just one or the other!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic

Tags

No tags yet.