WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Header image does not display (6 posts)

  1. JackieTrueSpies
    Member
    Posted 7 years ago #

    Hello,
    I have set up the "Pool" theme on the following: http://blog.figure3a.com/wordpress/ and wanted to customize the header image. In the stylesheet, the header code is:

    #header {
    background: #8EBAFD url(images/logo.gif) no-repeat;
    height: 150px;
    margin: 0;
    padding: 0;
    }

    I created a new header image with the same dimensions as the original, gave it the same name (logo.gif), and uploaded it to wp-content/themes/pool/images to replace the old logo.gif.

    Unfortunately the old image shows up, even after refreshing the page. Is there anyone who may have an idea what is wrong?

    Thanks very much in advance.

    Jackie

  2. 4k
    Member
    Posted 7 years ago #

    I'm seeing a white header with black text that says test header

  3. boiler
    Member
    Posted 7 years ago #

    I also see a white header reading TrueSpies test header.

    Perhaps the old image was stuck in a cache - in your browser or with your ISP. Try holding control (IE) or shift (Firefox) when you refresh to force a new image to be retrieved.

  4. webDressing
    Member
    Posted 7 years ago #

    If all else fails you could always rename the header logo2.gif and use this code:

    #header {
    background: #8EBAFD url(images/logo2.gif) no-repeat;
    height: 150px;
    margin: 0;
    padding: 0;
    }

    There is also no width attribute listed (width: Xpx;).

  5. Doodlebee
    Member
    Posted 7 years ago #

    "background: #8EBAFD url(images/logo.gif) no-repeat;" ...
    "uploaded it to wp-content/themes/pool/images to replace the old logo.gif"

    That's your problem.

    1) The URL is incorrect. "wp-content/themes/pool/images/logo.gif doesn't exist.

    see for yourself

    I can't find the image on your server anywhere (you have too many themes uploaded for me to pick through). But that's your issue - the file either isn't there, or if it is, you haven't uploaded it to the right spot.

  6. webDressing
    Member
    Posted 7 years ago #

    Yep, it's missing all right :p When you upload the new one make sure you use the correct extension also, and add a blank index.htm file to your wordpress/wp-content/themes/pool/images/ folder.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags