WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

[resolved] Header / Border Issue (6 posts)

  1. thesiegesound
    Member
    Posted 2 years ago #

    Greetings WordPress Fam,

    I'm currently trying to put a border around my header image and navbar, but when I add the code into the appearance editor, a border will not show on the right side of the header. From what I could tell, it looks like the border that I have applied exists, but it has pushed the header image over the right side, essentially overlapping that section of the border. Help please!

    Here is the website - http://www.thesiegesound.com

    Here is the current existing code for my header:

    /*********************************************************************************************

    3. Header ------------------------- header.php

    *********************************************************************************************/

    #header {
    border: 3px solid #999;

    }

    #logo {
    float: left;
    margin: 3px 5px 25px;
    }

    #logo h1 {
    line-height:1.3;
    }

    #logo h1 a {
    color:#fff;
    font-size:16px;
    font-weight:bold;
    }

    #logo h1 a:hover {
    color:#DBDFE1;
    }

    #navbar {
    float: left;
    margin: 5px 16px 5px 30px;
    color:#fff;
    }

  2. codingpet
    Member
    Posted 2 years ago #

    change
    #header {
    border: 3px solid #999;

    }
    to
    #header {
    border: 3px solid #999;
    overflow: hidden;
    }

    In this way, image will not cover the border even if the image is wider.

  3. thesiegesound
    Member
    Posted 2 years ago #

    THANK YOU!... it worked perfectly.

    That being said, are you familiar with the Meeta theme that I am using? I'm also trying to get rid of the meta tags section, directly underneath my header and above my main content.

  4. codingpet
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    You are welcome.

    I'm not familiar with Meeta theme. I figured the css issue out by checking your site URL with firebug.

  5. thesiegesound
    Member
    Posted 2 years ago #

    okay... will look into firebug.

    thanks again for the help.

  6. cinghaman
    Member
    Posted 2 years ago #

    it looks like your secondary navigation
    so if you go to appearance > menu you should be able to fix it

    second option it could be a widget so check your widget section as well

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.