WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Having trouble setting up secondary Blog page (4 posts)

  1. RYoung555
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello all,
    I'm taking over a site from a previous admin, and I want to make a change to how our blog works.

    We have a separate static front page, but in the blog, individual posts aren't able to be opened. It's just one long page of posts.

    When I went into the settings and changed the Posts page to "Blog", the posts went away, and now its just header and footer content...Argh. I know all of this is related to the Loop somehow, and there is a php template with it in there. But I can't tell if the blog Page is set to use that. How do I do that?

    URL is villagecoffeenola.com; I'm going to put it back the way it was before I broke it.

    This is my first time posting in here, so if anyone can help, it'd be much appreciated.

  2. RYoung555
    Member
    Posted 1 year ago #

    Anybody have ideas on this? I can't find a solution that works out. Would love critique, advice, pointers, etc.

    Thanks

  3. beattle55
    Member
    Posted 1 year ago #

    Your posts seem to be showing up on the Blog page when I look at it.

  4. RYoung555
    Member
    Posted 1 year ago #

    Yeah the posts themselves are there, but they're static on the page. They don't link to their specific permalinks, and I've tried every which way to fix it.

    For instance, I thought perhaps adding a <!--more--> line would delineate one post from another, but the more link doesn't show up at all.

    Like I said before, I think there's something I'm not getting right between the WordPress dashboard and the php template files, but I don't have any ideas on what might be the source of the problem.

    And thanks for taking a look, beattle :)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic